Ontmoet-Patricia-Meijer-Binnendienst-Amsterdam

Nieuws Ontmoet ons team: Patricia Meijer – Binnendienst Amsterdam

In: Meet our Team!

Ontmoet ons team: Patricia Meijer – Binnendienst Amsterdam

Ontmoet Patricia Meijer, onze binnendienst in Amsterdam! Hoe ondersteunen binnen- en buitendienst elkaar op een makelaarskantoor? En wat maakt haar baan zo leuk?

Patricia, jij werkt bij ons kantoor in Amsterdam, vertel eens?

Via via kwam ik in april 2016 bij Mooijekind Vleut terecht. Ik werk al jarenlang in commerciële binnendienstfuncties, ik ben heel servicegericht, het zakelijke contact, het visitekaartje zijn van een bedrijf, dát past bij mij.

Team Amsterdam: dat zijn Isabelle Band, Arnold Zuidema en ik. Een klein, hecht clubje. Dat is prettig, zo weten we precies van elkaar waar we mee bezig zijn. Geen ruis op de lijn voor klanten dus. Dat is belangrijk, in deze markt is tijd kostbaar, moet je snel schakelen. Dat kunnen we met elkaar heel goed.

Ik ben aanspreekpunt, visitekaartje, regelaar, planner en doe administratie. Zo heb ik de hele dag door contact met verschillende partijen per telefoon en mail, puzzel ik om afspraken zo efficiënt mogelijk in te plannen, stel ik overeenkomsten en verkoopteksten op, ontvang ik onze opdrachtgevers op kantoor en zorg ik dat al onze dossiers compleet zijn en de raampresentaties tip top in orde. Snap je hoe leuk en gevarieerd mijn baan is? En ook ik wil absoluut weten welke woningen we in het aanbod hebben en wat er speelt bij de mensen die een huis via ons zoeken. Zo kan ik hen direct en adequaat te woord staan en als Arnold en Isabelle er niet zijn, ook verder helpen.

Van de buurman tot de Chinese zakenvrouw.

We zitten met ons kantoor in een heerlijke buurt in Amsterdam-Zuid. We hebben klanten direct uit onze buurt, uit andere delen van Amsterdam, maar ook veel opdrachtgevers uit het buitenland. Die zijn hier natuurlijk helemaal vreemd. Bovendien hebben ze vaak weinig tijd en moeten ze soms snel beslissen. Zij hebben ons dan heel hard nodig. Heel fijn om hen dan te kunnen helpen. Hen de juiste informatie te bieden en hen de fundamenten te leveren op basis waarvan zij een betere beslissing kunnen nemen. Dat extra stapje doen, dat voelt goed.

Ook ik ga naar buiten. Hup, op de fiets: dat is de leuke afwisseling! Als Arnold of Isabelle een nieuwe woning al gezien heeft, begeleid ik de fotograaf bij het nemen van de foto’s voor Funda en onze website. Er is altijd een van ons bij: fijn voor de eigenaar en fijn voor ons. Samen maken we de mooiste presentatie van de woning. Een beetje schuiven in het interieur kan soms wonderen doen voor een foto. Het totaalplaatje moet kloppen. We proberen overigens wel altijd een zo waarheidsgetrouw beeld te laten zien van een huis. Niemand is erbij gebaat een woonkamer veel groter te laten lijken of het licht te manipuleren. We selecteren de foto’s samen met de klant. Ook tekst is erg belangrijk, dus ook daar besteden we veel aandacht aan. Leuk vak, heb ik, hè? Zo gevarieerd.

Waar woon je zelf?

Opgegroeid in Zaandam, eerst een tijd in Hoorn gewoond, daarna in Amsterdam Nieuw Sloten en nu woon ik in de Spaarndammerbuurt. Ik moest wel even wennen aan de drukte in de stad, maar nu woon ik er heerlijk! Vlakbij het Westerpark waar ik vaak ben ’s avonds en in het weekend. Een leuke upcoming buurt; er komt steeds meer reuring en leven. En geweldig om naast de gezelligheid van de stad, ook zoveel groen vlakbij huis te hebben.

Wat raad je mensen aan die op zoek zijn naar een huis?

Als je zoekt, neem een aankoopmakelaar in de arm! Als ik zie wat Arnold en Isabelle aan kennis van de woningmarkt hebben: daar doe je écht je voordeel mee. Na een intakegesprek maken wij een goede match tussen wat jij zoekt, en wat er in het aanbod is. Wij kennen de buurten en weten met onze ervaring en mensenkennis of jij je daar als nieuwe bewoner fijn zult voelen. Wij maken ons er nooit makkelijk van af, maar zoeken echt een perfecte match tussen een huis en buurt en jou. En natuurlijk geldt ook dat een aankoopmakelaar gewoon de goede vragen weet te stellen aan de verkopende partij en je in het hele traject bijstaat bij het beoordelen van stukken, bieden en uiteindelijk tekenen!

Contactgegevens Patricia: 020 – 800 23 83 / patricia@mooijekindvleut.nl.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op