Nieuws Voorlichting voor starters

In: Starters

Voorlichting voor starters

Er bestaat bij veel starters onduidelijkheid over hun financiƫle mogelijkheden. Daarom organiseren wij in samenwerking met De Hypotheekshop Haarlem Centrum een voorlichtingsavond speciaal voor starters.

 

De adviseurs van de Hypotheekshop Haarlem Centrum kunnen je die avond door middel van een QuickScan een globaal overzicht van je mogelijkheden geven. Tevens zijn wij aanwezig om je te laten zien welke woningen in aanmerkingen komen voor een starterslening. Wist je dat de helft van de te koop staande woningen in Haarlem in aanmerking komt voor een starterslening?

Ook qua nieuwbouwwoningen zijn er volop mogelijkheden. De prijzen van het nieuwbouwproject Lyriek zijn verlaagd en alle appartementen komen nu in aanmerking voor een starterslening. Maar ook De Entree, Hof van Peltenburg en Land in Zicht bieden kansen.

Je bent op donderdag 28 februari tussen 18.00-21.00 uur van harte welkom bij XO Haarlem (Grote Markt 8). Samen met de Hypotheekshop Haarlem Centrum staan wij voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Laat via Facebook weten of je erbij bent.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op