Nieuws Schalkse Hoek: start verkoop!

In: Nieuwbouw

Schalkse Hoek: start verkoop!

In de Europawijk in Haarlem verrijst aan de Engelandlaan een nieuw appartementencomplex. Daarin zijn 12 energieneutrale appartementen gesitueerd voor mensen die hoge eisen stellen aan hun wooncomfort. De locatie? Net naast het boom-en waterrijke Engelandpark en vlakbij de bruisende, historische binnenstad. Langs het Spaarne fietst u er in 7 minuten naar toe!

De 12 driekamerappartementen zijn ruim bemeten, vanaf 71 m2 met een aparte berging van 6 m2. Dat maakt ze bij uitstek geschikt voor zowel singels als stellen. Door de aantrekkelijke prijsstelling zijn ze bovendien voor een brede groep mensen binnen handbereik: vanaf €249.000,- v.o.n. inclusief privé-parkeerplaats en keukencheck. De appartementen zijn gelegen aan de zonnige zuid-westkant van het complex en hebben een royaal balkon (eerste en tweede verdieping) of buitenterras (begane grond). Zo geniet u binnen en buiten!

Bijzonder detail in de architectuur zijn de grote raampartijen. Deze geven een prachtige lichtinval in uw woonkamer en zorgen ervoor dat uw woonkamer op een natuurlijke wijze over gaat in uw terras of balkon. Dat geeft een extra ruimtebeleving! De bijzondere verhouding tussen glas en traditionele metselwerk komt bovendien terug in de entree die ene luxe uitstraling heeft. Hier ontvangt u gasten op niveau.

Start Verkoop: donderdag 14 juni

Aanstaande donderdag start de verkoop van het project. Interesse? Kom donderdag 14 juni tussen 17:00 en 20:00 uur langs bij ons kantoor aan de Gedempte Oude Gracht 124 in Haarlem voor de prijslijst, het inschrijfformulier en meer info! Kijk vast even op de website van de Schalkse Hoek voor meer sfeerimpressies.

Schikt donderdag niet? Geen nood! Schrijf je in voor onze nieuwbouw-updates en ontvang alle stukken donderdagavond per mail. Graag tot gauw!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op