Nieuws De Schalkse Hoek: verkoop gestart!

In: Nieuwbouw

De Schalkse Hoek: verkoop gestart!

De verkoop van het nieuwbouwproject De Schalkse Hoek is gestart! De brochure bevat alle informatie over het project en de definitieve prijslijst is bekend.

Vlakbij het groene Engelandpark en het gezellige centrum van Haarlem worden 12 energieneutrale appartementen gebouwd: het appartementencomplex De Schalkse Hoek. De drie-kamer-appartementen zijn ruim: vanaf 71 m2 met een aparte berging van 6 m2. Grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval in de  woonkamer en een natuurlijke overgang naar het royale balkon of fijne buitenterras. En vergeet de privé-parkeerplaats niet: wat een luxe! Ze zijn ook nog eens goed geprijsd: vanaf €249.000,- v.o.n.! Ideaal voor starters, singles én stellen.

Inschrijven voor De Schalkse Hoek kan tot maandag 25 juni 12:00 uur!

Wilt u zich inschrijven? Wees op tijd! Stuur ons het ingevulde formulier vóór maandag 25 juni a.s. 12:00 uur. Dit kan op verschillende manieren. U kunt direct het online inschrijfformulier invullen. Of u print het formulier en mailt deze naar nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Persoonlijk afgeven kan natuurlijk ook, bij ons op kantoor aan de Gedempte Oude Gracht 124 in Haarlem.  Zaterdag tussen 12:00 en 15:00 uur zijn wij ook geopend.

Heeft u vragen? Bel naar 023 – 542 02 44. Mailen kan ook altijd, naar nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Graag tot gauw!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op