Nieuws OPEN HUIS: VOLMAACKT WONEN

In: Nieuwbouw

OPEN HUIS: VOLMAACKT WONEN

In het hartje van Heemstede, vlakbij het prachtige Bosch en Vaart kwartier, liggen de statige villa’s van het kleinschalige nieuwbouwproject Volmaackt Wonen. Vrijwel alle woningen zijn verkocht. Er zijn nog slechts twee halfvrijstaande villa’s beschikbaar: Lanckhorstlaan 10A en 10B. Heeft u interesse? Wees welkom tijdens het Open Huis aanstaande zaterdag 14 juli tussen 11:00 en 13:00 uur.

Open Huis: Zaterdag 14 juli, 11:00 – 13:00 uur

Statige nieuwbouw in Heemstede: dat is Volmaackt Wonen. Eén vrijstaande villa en enkele schitterende twee-onder-een-kapwoningen met veel leefruimte, diverse indelingsmogelijkheden, eigen parkeerplaats, gebouwd in de stijl van de jaren dertig. En dat alles in het hart van Heemstede, tussen de statige bebouwing van de Bronsteeweg en de Heemsteedse Dreef. Een prachtige locatie!

Alle voorzieningen zijn op loop- of fietsafstand. Van bijzonder goed aangeschreven scholen op alle niveaus tot winkels en diverse goede horeca-gelegenheden. Ook op recreatief gebied heeft Heemstede veel te bieden. U bent zo in het centrum van Haarlem, op het strand en in de Kennemerduinen. Ook Wandelbos Groenendaal, de Schouwbroekerplas en de Haarlemmerhout liggen om de hoek!

Meer over het project lees u op de website van Volmaackt Wonen. Heeft u vragen? Schikt zaterdag aanstaande niet? Bel 023 – 800 02 00 of stuur een mail naar nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

Graag tot zaterdag!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op