Nieuws Slottuin Heemstede: nog enkele woningen beschikbaar!

In: Nieuwbouw

Slottuin Heemstede: nog enkele woningen beschikbaar!

Waar ooit het Nova College stond in Heemstede, wordt een duurzaam nieuwbouwproject ontwikkeld: Slottuin Heemstede! 40 gasvrije koopwoningen met tuin en unieke details.

 

Start bouw

Omdat de verkoop spoedig verloopt, is de bouw al gestart! Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Heeft u interesse? Bel dan even met onze Nieuwbouw-Ellen: 023 – 542 02 44. Zij vertelt u graag meer over alle mogelijkheden en welke woningen nog beschikbaar zijn.

Slottuin Heemstede

‘Slottuin’ refereert aan het naastgelegen kasteel ‘Het Oude Slot’. Het groen van het landgoed en de idyllische sfeer komen terug in het nieuwbouwproject. Veel groen tussen én rond de ruime woningen en dat dichtbij de stad, het bos én het strand.

Met 25 minuten fietsen staat u in de Kennermerduinen. Met 5 minuten fietsen staat u in de dorpskern van Heemstede. Hier kunt u boodschapjes doen of lekker uit eten. Heemstede ligt mooi centraal tussen Amsterdam, Haarlem en Leiden. Ook Schiphol is goed bereikbaar! Heemstede staat niet voor niets al jaren in de top 5 van beste woonplaatsen van Nederland.

Kijk op de website van Slottuin Heemstede en doe de Virtual Tour!

Bij vragen over het project kunt u terecht bij Ellen: 023 – 542 02 44 / ellen@mooijkindvleut.nl.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op