Nieuwbouwproject-de-Bongerd-Amsterdam-Interieur

Nieuws Verkoop nieuwbouwproject De Bongerd gestart

In: Nieuwbouw

Verkoop nieuwbouwproject De Bongerd gestart

In Amsterdam Noord wordt verder gebouwd aan de wijk De Bongerd! Afgelopen woensdag vond het start verkoop event plaats. Was u niet in de gelegenheid er bij te zijn? Geen nood. Neem contact op met Yolande: 020 – 800 23 82 / yolande@mooijekindvleut.nl. Zij vertelt u graag meer!

Inschrijven voor het project?
Dat kan tot 29 november 12:00 uur via dit formulier.
Meer informatie over het project vindt u op de site van De Bongerd.

 

Start Verkoop De Bongerd

Nieuwbouwproject De Bongerd – Amsterdam Noord

Maar liefst 10 typen appartementen tussen de 57 m2 en 137 m2 met koopsommen vanaf € 226.780,- v.o.n. in een autoluwe, kindvriendelijke omgeving. Een heerlijke plek om te wonen! Veel groen, een ruime buitenruimte (balkon of terras), goed bereikbaar en op fietsafstand van het centrum van Amsterdam.

   

Veel groen, goed bereikbaar

Buiten leven bínnen de stadsgrenzen: stadsdeel Noord is het groenste stadsdeel van Amsterdam! Heerlijk wandelen of fietsen rond Ransdorp, Zunderdorp, Holysloot, Durgerdam en Schellingwoude… Een luxe binnen de stad!

In Amsterdam Noord is alles met de fiets bereikbaar. Dankzij de verschillende pontjes staat u met 15 minuten op het Centraal Station. Maar ook met de auto is de buurt goed bereikbaar: via de Klaprozenweg rijdt u zo de A10 op!

Steeds meer te doen

​​Amsterdam Noord ontwikkelt zich in hoog tempo: nieuwe huizen, leuke winkels, gezellige horeca, een jachthaven, festivals… Noord inspireert steeds meer mensen te ondernemen. Langs de Noordelijke en Zuidelijke IJ-oevers, Overhoeks, de Hamerstraat, Tolhuistuin en Buiksloterham: Noord is in beweging!

Kindvriendelijk

In alle opzichten wordt De Bongerd een kindvriendelijke wijk. Autoluw, veel groen rond de appartementsgebouwen en veel speeltuintjes. Met IKC Noordrijk is er een basisschool en een kinderdagverblijf voor kinderen uit de buurt.

Wonen in De Bongerd?

Heeft u interesse in een van de appartementen? Vragen over de plannen? Neem contact op met Yolande, zij vertelt u graag meer: 020 – 800 23 83 / yolande@mooijekindvleut.nl.

Graag tot ziens!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op