Nieubwouwproject-Vijverpark-Haarlem-Artist-Impression

Nieuws Nieuwbouw Haarlem Vijverpark

In: Nieuwbouw

Nieuwbouw Haarlem Vijverpark

In Haarlem wordt verder gebouwd aan de wijk Vijverpark!

Achttien riante twee-onder-één-kapwoningen met koopsommen tussen de € 615.000,0 en € 690.000,- v.o.n. Een leuke mix van verschillende typen huizen rond een mooie waterplas… Groen én kindvriendelijk! U bent zo de stad uit met de auto of de bus: binnen 30 minuten bent u in Amsterdam. En in no-time staat u op de Grote Markt in Haarlem.

Start Verkoop

Woensdag 19 december a.s. start de online verkoop van Vijverpark! Interesse in een woning in Vijverpark? Schrijf u in! Dan ontvangt u woensdag 19 december om 17.00 uur een e-mail met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vindt u onder andere de prijslijst (met de definitieve prijzen), de technische plattegronden en de mogelijkheden van meer- en minderwerk.

Heeft u alles gelezen en bekeken? Geef dan uw voorkeuren door. Dit kan tot maandag 14 januari 2019 tot 17.00 uur. Neem gerust de tijd, want het maakt niet uit hoe snel u zich inschrijft. Uw voorkeuren, maximaal 5 bouwnummers, geeft u door via een account van Mijn Eigen Huis via de site van Vijverpark.

 

Meer info via de website van Vijverpark.
Daar kunt u zich ook inschrijven voor het project.

 

Groen, duurzaam en ruim

De gasvrije Vijverwoningen hebben een oppervlakte van ca. 159 tot 200 m2, 4 tot 6 kamers, een parkeerplaats en een ruime tuin. Bijzonder ruim en luxe! De woningen zijn verschillend qua inrichting, indeling en afmeting. De één heeft een werkkamer op de begane grond, de ander een garage met een schuine kap. Bekijk de verschillende woningtypen alvast op de website van Vijverpark.

Heeft u vragen? Neem contact op met Ellen, zij vertelt u graag meer: 023 – 542 02 44 / ellen@mooijekindvleut.nl.

Graag tot ziens!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op