Nieuwbouwproject-Hof-van-Leijh-Haarlem-21-gezinswoningen

Nieuws Hof van Leijh: verkoopmanifestatie 3 mei

In: Nieuwbouw

Hof van Leijh: verkoopmanifestatie 3 mei

Op vrijdag 3 mei tussen 15:00 en 17:00 uur bent u welkom bij de verkoopmanifestatie van Hof van Leijh in het Pannekoeken Paradijs in het Reinaldapark in Haarlem! Wij overhandigen u dan graag persoonlijk de brochure van de 21 gezinswoningen in Hof van Leijh en nemen de tijd om al uw vragen te beantwoorden. Ons verkoopteam staat voor u klaar!

Hypotheekadviseurs van De Hypotheekshop Haarlem Centrum zijn ook aanwezig om u financieel te informeren. Graag tot dan!

 

Inschrijven van 1 t/m 8 mei 15:00 uur

Op woensdag 1 mei 15:00 uur is online de verkoop van de 21 gezinswoningen van Hof van Leijh in Haarlem gestart! U vindt alle verkoopdocumenten, inclusief het inschrijfformulier op deze projectwebsite.

De inschrijfperiode duurt 1 week en sluit op woensdag 8 mei om 15:00 uur. Het inschrijfformulier dat vanaf 1 mei 15:00 uur beschikbaar is via deze website, kunt u inleveren bij ons kantoor aan de Gedempte Oude Gracht 124 in Haarlem.

Heeft u vragen? Bel ons nieuwbouw-team op 023 – 542 02 44 of stuur een e-mail naar: nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

Hof van Leijh: metamorfose

De oude Slachthuisbuurt in Haarlem Oost ondergaat een totale metamorfose en wordt getransformeerd tot een hippe wijk. Het nieuwbouwproject Hof van Leijh is een klein maar belangrijk onderdeel van die transformatie.

De 21 duurzame gezinswoningen hebben een achtertuin en eigen parkeerplaats op het binnenterrein. 10 minuutjes fietsen naar het centrum van Haarlem, uitvalswegen om de hoek, nabij strand en bos. Een fijne plek om te wonen en op te groeien!

Hét icoon van de wijk, het voormalige Slachthuis, wordt opgeknapt met ruimte voor horeca, cultuur en een poppodium. Jong en oud, huur en koop: diversiteit kenmerkt de wijk. De gezellige drukte is dichtbij, maar u kunt zich er makkelijk aan onttrekken. Fijn, die keuzevrijheid en afwisseling. Voor nu en voor later.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op