Mooijekind-Vleut-Steunt-Leger-des-Heils

Nieuws Samen met u zetten we ons in voor het Leger des Heils & RataPlan

In: Nieuws

Samen met u zetten we ons in voor het Leger des Heils & RataPlan

Onze samenwerking met het Leger des Heils en RataPlan is opgestart. We zijn er trots op! Samen met u helpen we zoveel mogelijk mensen bij het Leger des Heils én creëren we werkgelegenheid voor de werknemers van RataPlan. Een mooi project. Doet u mee?

Samenwerking-RataPlan-Leger-des-Heils

 

 

 

 

 

 

v.l.n.r. Bernard Hering (Leger des Heils), Kim van den Burg (Mooijekind Vleut), Boris Zwikker (RataPlan)

Als makelaar kennen wij als geen ander het belang van een goed huis, een veilige plek om te wonen. En realiseren we ons dat er omstandigheden zijn waardoor zo’n plek niet vanzelfsprekend is. Het Leger des Heils biedt de meest kwetsbare mensen al jaren hulp. Daar dragen we dan ook graag een steentje aan bij en we nodigen u van harte uit dat ook te doen.

Uw meubels voor het Leger des Heils

Bij het verhuizen neemt u misschien niet alles mee, of blijven er meubels over die in goede staat zijn. Deze meubels kunt u via ons doneren! Uw meubels worden dan verkocht door RataPlan en de opbrengst gaat naar het Leger des Heils. Zo stelt u hen in staat de hulp te blijven bieden aan mensen zonder onderdak.

Heeft u via ons uw woning gekocht of verkocht en heeft u interesse in het doneren van uw meubels, dan brengen we u graag in contact met het Leger des Heils. Zij coördineren het ophalen van uw meubels. Doet u ook mee?

 

 

 

 

 

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op