Nieuwbouwproject-Wickevoort-Cruquius

Nieuws Start verkoop Wickevoort!

In: Nieuwbouw

Start verkoop Wickevoort!

De verkoop van nieuwbouwproject Wickevoort in de Cruquius is gestart! Landgoed Wickevoort is verdeeld in verschillende woonvelden, ieder met een eigen identiteit. De verkoop van 12 half-vrijstaande landhuizen en 24 herenhuizen van woonveld ‘Hagen’ gaat nu van start!

Inschrijven tot 12 september 2019, 12:00 uur

Inschrijven kan tot donderdag 12 september via deze website van Wickevoort. Vragen over Wickevoort? Neem contact op met ons nieuwbouw-team via 023 – 542 02 44 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Graag tot gauw bij Wickevoort!

Woonveld Hagen

Landgoed Wickevoort is verdeeld in verschillende woonerven, ieder met een eigen identiteit. Op woonveld Hagen worden half-vrijstaande landhuizen en herenhuizen gebouwd met uitzicht op een groene laan, bosrand of de ringvaart. De korte rijen huizen zijn speels opgezet, verspringen en bieden onverwachte doorkijkjes. Gasloze woningen, gebouwd met duurzame materialen tussen volwassen groen, water en hagen.

Download hier de brochure

Bekijk hier meer informatie over de woningen

Wickevoort-Hagen-Nieuwbouwproject

De 12 geschakelde landhuizen krijgen een woonoppervlakte van ca. 180 m² op kavels van ca. 339 tot 365 m², inclusief 2 parkeerplaatsen op eigen erf. De prijzen van deze woningen zijn € 740.000,- v.o.n.

De 24 herenhuizen worden gebouwd in 5 korte woonblokken. De huizen zijn 6 meter breed met een woonoppervlakte van ca. 105 tot 157 m². De prijzen variëren tussen de € 415.000,- en € 625.000,- v.o.n.

Wonen op landgoed Wickevoort

Landgoed Wickevoort ligt in de Cruquius net ten zuiden van Haarlem. Prachtig groen, met veel ruimte en fijne voorzieningen. Op het landgoed zelf is er o.a. een (kinder)boerderij, manege, kinderopvang en een duurzame buurtwinkel. Mooie wandel- en fietsroutes in de omgeving, dichtbij centrum van Haarlem en Heemstede.

Nieuwbouwproject-Wickevoort-impressie

Kom kijken!

De inschrijving voor Fase 1 loopt tot donderdag 12 september 12:00 uur: alle tijd om u goed in te lezen. Kom ook even kijken: elke woensdagmiddag van 13:00 tot 16:00 uur is ons nieuwbouw-team aanwezig in het informatiecentrum op Wickevoort. Zij beantwoorden uw vragen, wijzen u de geitjes, leggen de plannen uit en nemen u mee in de verschillende fases.

Nieuwbouwproject-Wickevoort-Cruquius-Geiten

Vragen over Wickevoort? Neem contact op met ons nieuwbouw-team via 023 – 542 02 44 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Graag tot gauw bij Wickevoort!

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op