Art-Rotterdam-Kunst-Beurzen-Header

Nieuws Agenda kunstbeurzen

In: Woontips

Agenda kunstbeurzen

Een werk aan de wand doet wonderen! Komende tijd zijn er diverse kunstbeurzen voor inspiratie, om nieuwe kunstenaars te ontdekken en een mooi werk te kopen. We zetten ze op een rijtje:

 

Frieze Art Fair | Londen

3 – 6 oktober 2019 Londen

Frieze-Art-Fair-Londen-Interieurbeurs-Woontips

Internationale kunstbeurs met werken van meer dan 160 gerenommeerde galerieën die meer dan 1000 kunstenaars vertegenwoordigen. Hedendaagse kunst van nieuwe én bekende kunstenaars. Video, debat: naast de werken is er genoeg te doen! Bekijk meer.


Affordable Art Fair

31 oktober – 3 november 2019 Amsterdam

Afforable-Art-Fair-Woonbeurs-Woontips

Duizenden werken onder de € 7.500: sla je slag! Voor iedere stijl, ieder budget is er iets te vinden. Voor zowel ‘beginners’ als geoefende kunstverzamelaars. Hedendaagse kunstenaars uit binnen- en buitenland. Lees meer.


PAN Amsterdam

24 november – 1 december 2019 Amsterdam

Pan-Amsterdam-Interieurbeurs-Woontips

Beurs voor kunst, antiek en design: 110 kunsthandelaren tonen de beste werken uit hun collecties. Modern, klassiek, van juwelen tot schilderijen: PAN Amsterdam biedt inspiratie van over de hele wereld. Bekijk hier meer.


Art Rotterdam

6 – 9 februari 2020 Rotterdam

Art-Rotterdam-Kunst-Beurs-Woontip

Rotterdam mag natuurlijk niet ontbreken als het over kunst gaat: begin februari is Art Rotterdam de place to be tijdens de Art Rotterdam Week. Jonge kunstenaars in de Van Nellefabriek! Bekijk meer info.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op