5x ruim en groen wonen in Haarlemmermeer

5x ruim en groen wonen in Haarlemmermeer!

 

Uw droomhuis: een fijn familiehuis op de groei, met lekker de ruimte en veel groen om u heen. Niet per se ín de stad, maar wel met alle stadse gemakken binnen handbereik. Waar vindt u dat? We nemen u mee naar Haarlemmermeer!

 

Natuurlijk, in grote steden als Amsterdam, Den Haag is het heerlijk wonen. Maar zoekt u net wat meer ruimte, net wat meer lucht en groen om u heen, kijk dan nét even wat verder. Want Haarlemmermeer biedt zoveel! Ruime huizen en grote tuinen. Véél groen en minstens zoveel (nieuwe) voorzieningen, perfect verbonden met Amsterdam en Schiphol. We zetten de fijnste plaatsen om op te groeien op een rij!

 

Verhuiskriebels? Start met 'n waardecheck van uw woning!

Verhuiskriebels? Ontdek uw mogelijkheden!

 

De zoektocht naar een nieuw thuis, start met een stevig (financieel) plan. Begin met een gratis online waardetool voor een eerste indicatie van de waarde van uw huidige huis. Binnen 30 seconden ontvang u een waarderapport in uw inbox.

Waar doet u goed aan? Eerst kopen of eerst verkopen? Nieuw-Vennep, Floriande? Of toch liever meer richting kust? Onze makelaars staan klaar om met u mee te kijken naar uw woonwensen en -kansen. Doe de check en we nemen geheel vrijblijvend even contact met u op.

 

Doe de gratis online waardecheck

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op