Aankoopmakelaar Amsterdam

Aankoopmakelaar Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam

 

Op zoek naar een woning in Amsterdam. Heeft u al een huis op het oog? Goed advies van een aankoopmakelaar is cruciaal. Dan staat u sterker, weet u zeker dat u tegen goede voorwaarden koopt. Onze Amsterdamse kantoor heeft aankoopmakelaars met een stevig trackrecord. Bel gerust en bespreek uw woonwensen met Isabelle Band, Alana Balk of Stefan Vernooij: 020 – 800 23 83. Vrijblijvend uiteraard. 

 

We kennen de obstakels in iedere fase van het koopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Een zorgeloos traject, daar gaan we voor. Dat doen we al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in onze Makelaars ABC.

 

Waarom een aankoopmakelaar?

De huizenmarkt in Amsterdam staat op scherp. De prijzen zijn afgelopen tijd enorm gestegen, het aanbod is beperkt. De huizenmarkt in Amsterdam vraagt om professionals die voor u willen tijgeren. Hoe haalt u het beste uit de bezichtigingen? Hoe zit het met onderzoeksplicht? Met erfpacht? En juridisch? Bouwkundig?

Onze aankoopmakelaars kennen de stad, de markt, de gebruiken, de slimmigheidjes en de valkuilen op elk specifieke terrein. Laat u bij het kopen van een huis in Amsterdam adviseren door ons. We hebben een stevig track-record, zo getuigen ook onze Funda-beoordelingen:


 

Het koopproces in Amsterdam

U speelt met het idee een huis te kopen in Amsterdam. Daar komt veel bij kijken. In ons Amsterdamse team hebben we scherpe onderhandelaars met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Isabelle Band en Stefan Vernooij kennen de obstakels bij de koop en verkoop van huizen in Amsterdam. Wij zien uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? In het kort hoe het koopproces met een aankoopmakelaar eruit ziet:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij uw wensen in kaart. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat heeft voordelen: we hebben een voorsprong bij het bieden en het maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, al voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit. We kunnen dus meteen schakelen! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 020 – 800 23 83.

 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

Amsterdam MVK

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail Amsterdam

Over Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Amsterdam en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond de verkoop van huizen, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout.

MooijekindVleut Vestigingskaart Online

Naast onze expertise gebruiken we de nieuwste tools om uw woonwensen te matchen met het meest actuele woningaanbod. Iedere ochtend ontvangt u een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. Zien we een mooie kans? We zitten er meteen bovenop.

Maak een afspraak om uw woonwensen te bespreken:

020 – 800 23 83 

Blijf up to date

Huizen in Amsterdam
Nieuwbouwprojecten
Foto: Vijverpark Fase 9
Haarlem
Vijverpark Fase 9
124 - 220 m2
€ 635.000 - € 1.100.000 v.o.n.
Foto: Gonnet 24
Haarlem
Gonnet 24
38 - 248 m2
€ 262.000 - € 1.700.000 v.o.n.
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.
Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

STAPPENPLAN HUIS VERKOPEN | Uw huis verkopen: een grote beslissing, een spannende tijd! Fijn om precies te weten wat u te wachten staat. Daarom hebben we alles stap voor stap voor u op een rij gezet. Mét handige tijdlijn en video`s: download via link in bio! ...

9 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op