Huis-Verkopen-in-Hoofddorp-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Aankoopmakelaar Hoofddorp

Uw huis is goud waard!

De voordelen van een aankoopmakelaar

 

Op zoek naar een woning in Hoofddorp of de Haarlemmermeer. Heeft u al een huis op het oog? Of bent u nog zoekende? Goed advies van een aankoopspecialist is cruciaal. Dan staat u sterker, weet u zeker dat u tegen goede voorwaarden koopt. Onze aankoopmakelaars in Hoofddorp, Rachèl Kroon en Jerney Harteman, hebben een stevig trackrecord. Bel gerust, dan bespreken we uw woonwensen: 023 – 303 34 84. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

 

We gaan voor een zorgeloos traject. We kennen de obstakels in iedere fase van het koopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar. Die kennis delen we graag met u.

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in ons Makelaars ABC.

 

Een huis aankopen in Hoofddorp

U speelt met het idee een huis te kopen in Hoofddorp. Daar komt veel bij kijken. Wanneer u nieuw bent in de Haarlemmermeer, maar net zo goed als u er al jaren thuis bent. Onze aankoopmakelaars Rachèl Kroon en Jerney Harteman onderhandelen scherp voor u. Met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Wij zien wij uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Wat komt er kijken bij het kopen van een huis? In het kort:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij uw wensen in kaart. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat heeft voordelen: we hebben een voorsprong bij het bieden en het maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, al voordat het op Funda komt. Het gaat snel in onze regio dus zitten we er bovenop en houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onderhandelen, bieden op z’n scherpst: onze specialiteit. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit. We kunnen dus meteen schakelen! Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 023 – 303 34 84.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

Teamfoto's Hoofddorp - Nov. 2022

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer

Over Mooijekind Vleut Makelaars Hoofddorp

.
Mooijekind Vleut Makelaars verzorgt alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. In 2018 maakten wij de stap naar de Haarlemmermeer met een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ons team in Hoofddorp is zeker niet nieuw: onze makelaars Jerney Harteman en Rachèl Kroon zijn thuis in de regio.

Naast onze expertise gebruiken we de nieuwste tools om uw woonwensen te matchen met het meest actuele woningaanbod. U ontvangt iedere ochtend een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. En als we een mooie kans zien, zitten we er meteen bovenop.

Uw huis in Hoofddorp verkopen? Kijk dan even op deze pagina voor meer informatie over onze aanpak.

Maak een afspraak om samen uw woonwensen te bespreken:

023 – 303 34 84

 

Buurtcijfers Hoofddorp
Buurtinformatie-Bornholm-West-Hoofddorp-Haarlemmermeer

Hoofddorp Bornholm Oost

Bornholm-Oost is onderdeel van de wijk Bornholm in Hoofddorp, naar het verpleeghuis in de wijk genoemd naar het Deense eiland....
Huis-Verkopen-in-Hoofddorp-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Hoofddorp

Hoofddorp is het hart van de Haarlemmermeer! En hoewel het nog ‘dorp’ heet, is het die naam inmiddels ontgroeid. Hoofddorp...
Buurtinformatie-Bornholm-West-Hoofddorp-Haarlemmermeer

Hoofddorp Bornholm West

Bornholm-West is onderdeel van de wijk Bornholm in Hoofddorp, naar het verpleeghuis in de wijk genoemd naar het Deense eiland....
Huizen in Hoofddorp
Foto: Bandholm 150
HOOFDDORP
Bandholm 150
Appartement 71 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Foto: Schildgronden 31
HOOFDDORP
Schildgronden 31
Woonhuis 176 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
Foto: Marktlaan 48
HOOFDDORP
Marktlaan 48
Appartement 80 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 350.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: De Brecht
Nieuw-Vennep
De Brecht
130 - 145 m2
€ 549.905 - € 652.010 v.o.n.
Foto: Elements
Haarlem
Elements
49 - 121 m2
€ 1.045 - € 2.050
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp - Nov. 2022

Team Haarlemmermeer

Contact

VACATURE - BINNENDIENST HAARLEM | Word jij onze nieuwe ster op de binnendienst in hartje Haarlem? We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag gaat en de allerbeste service verleent. Iemand die digitale dossiers de baas is en nieuwe opdrachtgevers zó voor zich wint. Afwisselende, uitdagende baan, waarin je mensen helpt bij belangrijke stappen in hun leven: eerste gezinshuis, nalatenschap, scheiding, groeiend gezin… Mooi! Check de vacature via link in bio en solliciteer. ...

26 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op