alles-over-funda

Alles over Funda

Interesse in woonnieuws & nieuwbouw?

 

Alles over Funda

Vraag mensen een huizenwebsite te noemen en 93% roept meteen Funda! De bekendheid van het platform onder Nederlandse huizenzoekers en huizenverkopers is enorm. Het aantal keer dat de website per maand bezocht wordt, is onvoorstelbaar hoog. Al die bezoeken leren ons iets over wie op zoek is naar welk huis en over hoe onze woonwensen en ons vertrouwen in de markt zich over verloop van tijd ontwikkelen. Interessante data! We duiken erin en zetten een en ander voor u op een rij.

 


 

De cijfers

 

Funda-cijfers

 

Funda is met miljoenen bezoeken per maand hét huizenplatform van Nederland. Hoe vaak wordt de site bezocht? Wie doet dat en wanneer? Staan álle huizen erop? We nemen het platform en de cijfers eens onder de loep.

Lees hier alles over de bezoekerscijfers!

 


 

De bezoekers: dit leert zoekgedrag ons over huizenkopers en -verkopers

 

Funda-zoekgedrag

 

Miljoenen mensen bezoeken het huizenplatform Funda. Wat leren die miljoenen zoekopdrachten ons over wat huizenkopers zoeken? Op welke criteria wordt het meest gezocht? We duiken in de cijfers!

Leer meer over over wat blijkt uit ons zoekgedrag

 


 

Funda versus aankoopmakelaar

 

Funda-versus-Aankoop-Makelaar

 

Zoekt u een huis, dan kijkt u op Funda. Toch? Maar is het all you need? Bent u er als eerste bij wanneer u via het platform een bezichtiging plant? En sowieso: staan alle nieuwe huizen er meteen op? We geven antwoord op deze vragen!

Lees alles over hét huizenplatform van Nederland versus een aankoopmakelaar bij uw zoektocht

 


 

Corona: zo zijn de woonwensen veranderd

 

Funda-en-corona-woonwensen

 

Na de persconferentie in maart waarbij de lockdown werd afgekondigd, zag Funda het bezoek flink zakken. Om twee maanden later hoger te pieken dan ooit. Wat leren de bezoekerscijfers ons over de woonwensen sinds corona?

Lees hier over Funda-gedrag gedurende corona

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op