Vastgoedbeleggingen en -advisering

Vastgoedbeleggingen en -advisering

 

Op het gebied van vastgoedbeleggingen hebben wij een uitgebreid netwerk waarmee we u kunnen koppelen aan de juiste partij(en). Zowel als het gaat om pandeigenaren en winkelondernemers, als vermogende investeerders. Ook als adviseur in de herindeling van uw vastgoed, heeft u aan ons een nuttige gesprekspartner. Een partner met kennis van zaken in Zuid-Kennermerland en Groot-Amsterdam, als zijnde ondernemers in hart en nieren met grondige marktkennis.

 

U zoekt een beleggingsobject

Als u gaat beleggen of investeren in winkelpanden, wilt u:

  • Kansen zien en benutten
  • Weten wat een object waard is en wat het waard wordt
  • Daar een eerlijk, transparant advies over

Onze adviseurs zijn gecertificeerde TMI taxateurs. Ze weten dus precies de waarde van een beleggings- of investeringsobject c.q. -portefeuille. Kortom: professionele gespreks- en sparringpartners. Zowel in bestaande, als nieuw samen te stellen portefeuilles.

 

U zoekt een investeerder

U heeft een pand in eigendom en u bent op zoek naar kapitaal. Of u heeft als winkeleigenaar een pand op het oog. Wij hebben een groot netwerk aan vermogende investeerders die geïnteresseerd zijn in het beleggen in vastgoed. Wij helpen u niet alleen met het vinden van een juiste match, maar ook met het volledige juridische traject. En met de afhandeling ervan.

 

Vastgoedadvisering

Wellicht wilt u meer dan een koper, huurder, belegger of beleggingen vinden. Wilt u bijvoorbeeld uw huidige huisvestingssituatie nog eens onder de loep nemen. Wij hebben de data en de kennis in huis om u optimaal te adviseren in:

  • Herhuisvestingsvraagstukken
  • Herontwikkeling
  • Herindeling
  • Huurprijsherziening
  • Huurcontract-herziening en -onderhandelingen

 

Daarnaast houden wij het vastgoednieuws nauwlettend in de gaten. Wilt u net als wij op de hoogte blijven? Volg ons op LinkedIn.

Bekijk hier het actuele aanbod van bedrijfspanden.

 

Benieuwd wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen? Bel:

Nieuwbouwprojecten
Foto: Landje van Sinneveld
206 - 211 m2
€ 1.325.000 - € 1.425.000 v.o.n.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op