Zanderij 37

1185 ZM, AMSTELVEEN

Huurprijs € 110,- p.m.

Terug

Beschrijving

Pand: Zanderij 37 is een vrijstaand kantoor-/bedrijfspand, bestaande uit een begane grond en een eerste verdieping, met een buiterrein rondom het pand. Aan de voorzijde zijn parkeervakken voor de gebruikers van dit gebouw. De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is thans in gebruik bij een mode...

Volledige beschrijving

Pand:
Zanderij 37 is een vrijstaand kantoor-/bedrijfspand, bestaande uit een begane grond en een eerste verdieping, met een buiterrein rondom het pand. Aan de voorzijde zijn parkeervakken voor de gebruikers van dit gebouw.
De beschikbare ruimte is gelegen op de eerste verdieping en is thans in gebruik bij een mode bedrijf.
Deze zelfstandige ruimte heeft een eigen entree, voorzien van eigen personenlift. Door rondom ramen rondom en de hoge plafonds, is de ruimte zeer licht en biedt ruim uitzicht rondom het pand. Het stoere afwerkingsniveau geeft de ruimte een industriële uitstraling en zorgt voor een zeer plezierige werkomgeving.

Locatie:
Zanderij is gelegen op bedrijventerrein “Legmeer” in de zuidwest hoek van Amstelveen. Bedrijventerrein Legmeer is gelegen in de bebouwde kom. Op dit terrein is een grote verscheidenheid aan bedrijven gehuisvest, waaronder groothandelsbedrijven, autobedrijven, zakelijke dienstverleners, de gemeentewerf, dansstudio’s, architecten, leisure & entertainment bedrijven, productiebedrijven en grootschalige detailhandelsbedrijven. We noemen enkele bedrijven bij naam: Canon Nederland, Martinez Chocolatier, Volvo Bangarage, Jumpers, Gamma, Health Club Different en Just Architects.
Op bedrijventerrein Legmeer vindt thans door de gemeente Amstelveen een herstructureringsproject plaats, met als doel de openbare ruimte verder te verbeteren.
Pal naast het pand ligt sportpark De Kegel. Dit sportpark is door de KNLTB verkozen om hier het Nationaal Tennis Centrum te vestigen. Ook het bondskantoor van de Koninklijke Nederlandse Lawn Tennis Bond (KNLTB) zal zich hier vestigen. Daarnaast wordt het ‘Grand Hotel Amstelveen’ vernieuwd en uitgebreid. De plannen voor sportpark De Kegel voorzien ook in de bouw van ca 80 huurwoningen in het middeldure segment.

Te huren:
Circa 429 m² kantoor-/bedrijfsruimte, gelegen op de 1e verdieping.

Huurprijs:
€ 110,- per m2 per jaar / € 47.190,- per jaar / € 3.932,50 per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

Servicekosten:
€ 7,50 per m² per jaar, te vermeerderen met BTW, op basis van een verrekenbaar voorschot.
In dit bedrag zijn de verbruikskosten voor gas, water en elektra niet inbegrepen. Huurder sluit rechtstreeks contracten met de diverse nutsbedrijven.

Huurtermijn:
Nader overeen te komen.

Huurbetaling:
Per kwartaal vooruit.

Huurcontract:
Op basis van het ROZ model 2015.

Huurprijsherziening:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de Consumentenprijsindex, reeks CPI-alle huishoudens (2006=100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidstelling:
Ter grootte van een kwartaalverplichting.

Indexering:
Jaarlijks.

Voorzieningen:
De ruimte is voorzien van de navolgende afwerking. Coating vloerafwerking, lichtarmaturen, scheidingswanden (gedeeltelijk plafond-hoog en gedeeltelijk ¾ hoog), kabelgoten voorzien van elektra en databekabeling cat. 5, toiletten, douche en keuken.

Koop servicekosten

Prijs
€ 7,-
BTW belast
Ja

Huur informatie

Huur conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Huur servicekosten

Prijs
€ 7,-
BTW belast
Ja
Conditie
PER_VIERKANTE_METERS_PER_JAAR

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Onderhoud binnen

Waarderingen
Goed

Onderhoud buiten

Waarderingen
Goed

Kantoorruimte

Kantooropleveringsniveau
1
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp

Op de kaart