Weesperstraat 126

1112 AP, DIEMEN

Vraagprijs € 99.999.999,- k.k.

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Een vrijstaand bedrijfscomplex met kantoorruimten en buitenterrein. Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘Verrijn Stuart’, dat aan de zuidoostkant van Diemen is gelegen. Het complex, dat voorheen in gebruik was als zelfbedieningsgroothandel, is recentelijk verbouwd ten behoeve van onder meer ‘food’-gerelateerde (productie) bedrijven en die bezorging verzorgen van en...

Volledige beschrijving

Een vrijstaand bedrijfscomplex met kantoorruimten en buitenterrein. Het complex is gelegen op het bedrijventerrein ‘Verrijn Stuart’, dat aan de zuidoostkant van Diemen is gelegen.
Het complex, dat voorheen in gebruik was als zelfbedieningsgroothandel, is recentelijk verbouwd ten behoeve van onder meer ‘food’-gerelateerde (productie) bedrijven en die bezorging verzorgen van en naar de stad.
Tevens is een deel verhuurd ten behoeve van kleinschalige opslag.
Bedrijven die momenteel in het complex zijn gevestigd zijn: HelloFresh, Maison Niels de Veye en Boxx.

Indeling
Het gebouw bestaat uit een aantal met elkaar in verbinding staande bedrijfshallen c.a., waarvan één gedeelte een betonnen verdiepingsvloer op ca 3,60 meter hoogte heeft.
Op de eerste verdieping, aan de voorzijde van het complex, zijn kantoorruimten met bijbehorende voorzieningen alsmede was- en kleedruimten c.a.
Aan de voorzijde van het complex ligt ook een groot verhard terrein, ten behoeve van manoeuvreren en/of parkeren.

Oppervlakten
Totaal verhuurbaar vloeroppervlakte circa 14.904 m², zie voor verdeling de plattegrondtekening.

Op dit moment is nog beschikbaar:
Begane grond: ca 1.420 m², verdeeld over twee ruimten, respectievelijk 900 m² (hal I) en 520 m²(hal II). Verder een expeditiehal met koelruimte, ter grootte van totaal ca 691 m² met zeven overheaddeuren, waarvan circa 235 m² gekoelde ruimte. Alle ruimten kunnen direct met elkaar worden verbonden. Het exacte metrage zal op basis van NEN-2580 worden vastgesteld. De vrije hoogte bedraagt ca. 3 meter en de vloerbelasting 1.500 kG/m².

Eerste verdieping: kantoorruimte ca 600 m² v.v.o., gesitueerd aan de voorzijde van het complex. Aansluitend ca 2.000 m² bedrijfsruimte, geschikt voor meerdere doeleinden met een vrije hoogte van ca 3,35 meter en een vloerbelasting van ca 400 kG/m². Deze bedrijfsvloer is vanuit hal II bereikbaar per trap en eventueel per goederenlift.

Parkeren
Op eigen terrein aan de voorzijde van het complex. Het aantal te huren plaatsen wordt nader bepaald.

Aan de voor- en achterzijde ligt een groot verhard terrein. Ter plaatse van het linker bouwdeel is het terrein deels ingericht met een laad- en losperron met overheaddeuren voor de expeditieruimte en voor het overige is het ingedeeld voor parkeren (> 100 p.p.).

Bereikbaarheid met het openbaar vervoer is goed. Het metrostation Verrijn Stuart is gelegen op 400 meter loopafstand. Vanuit hier gaan metro’s in diverse richtingen, zoals onder andere lijn 53, stopt in de richting CS bij de Van der Madeweg (overstapstation in de richtingen Amsterdam-Z.O., station RAI en Zuid, verder richting Amstelveen en Sloterdijk), Spaklerweg en station Amstel.

Oplevering In overleg, op korte termijn is bespreekbaar.

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Bedrijfsruimte

Onderhoud binnen

Onderhoud buiten

Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp