A. Hofmanweg 40

2031 BL, Haarlem

Vraagprijs € 1.150.000,- k.k.

Terug

Beschrijving

Het vrijstaande pand aan de A. Hofmanweg 40 is gebouwd omstreeks 1988. Het complex bestaat uit twee gebouwdelen, een kantoren- en een bedrijfshaldeel. Het complex heeft moderne voorzieningen, zoals een luchtbehandelingsinstallatie en airco-units. In de gevel zijn gemoffelde aluminium kozijnen/ramen met dubbele beglazing. Ter plaatse van de bedrijfshal zijn drie...

Volledige beschrijving

Het vrijstaande pand aan de A. Hofmanweg 40 is gebouwd omstreeks 1988. Het complex bestaat uit twee gebouwdelen, een kantoren- en een bedrijfshaldeel.
Het complex heeft moderne voorzieningen, zoals een luchtbehandelingsinstallatie en airco-units. In de gevel zijn gemoffelde aluminium kozijnen/ramen met dubbele beglazing. Ter plaatse van de bedrijfshal zijn drie overheaddeuren, waarvan twee elektrisch bedienbaar.

Het linker bouwdeel bestaat uit een begane grond en eerste verdieping met de volgende indeling.
Begane grond: centrale entree met open trap naar eerste verdieping, receptie/ontvangstruimte en showroom alsmede verschillende spreek- en vergaderruimten. Kantineruimte met keuken en toegang naar terras aan de achtergevelzijde met uitzicht over het natuurgebied Penningsveer.
Eerste verdieping: grote hal met toiletgroep en pantry waaraan verschillende kleinere en één grote kantoorruimten. Verder een doorgang naar de server- en technische ruimte.

Het rechter bouwdeel bestaat uit één bouwlaag, gelegen ongeveer 1 meter boven maaiveld, en betreft een grote open ruimte die als opslag of assemblage-/productieruimte kan worden gebuikt. De vloer is afgewerkt met een gietvloer. In deze ruimte is een klein kantoor. Als dat wenselijk is kan hierin ook kantoorruimten worden gerealiseerd; er is een omgevingsvergunning verstrekt.

Het verhuurbaar vloeroppervlak bestaat uit:

linker bouwdeel:
begane grond ca 420 m²
eerste verdieping ca 410 m²

rechter bouwdeel:
hal met kantoor ca 583 m²

Totaal circa 1.413 m²

Koop informatie

BTW belast
Nee
Koop conditie
kosten koper

Aanvaarding

Type aanvaarding
in overleg

Informatie

Oppervlakte perceel
2.355 m2
Hoofdbestemming
bedrijfsruimte

Onderhoud binnen

Waarderingen
goed tot uitstekend

Onderhoud buiten

Waarderingen
redelijk tot goed

Parkeren

Parkeerfaciliteiten
Aan de voorzijde van het complex, ligt een met klinkers verhard buitenterrein. Aan de linkerzijde zijn twintig (20) parkeerplaatsen. Aan de rechterzijde van het terrein is voldoende ruimte voor laden/lossen en manoeuvreren.
Aantal
20

Bedrijfshal

Oppervlakte
1.413 m2
In units vanaf
0

Kantoorruimte

Oppervlakte
830 m2
Verdiepingen
2
Mooijekind-Vleut-Gerard-Vleut-Makelaar

Geïnteresseerd? Neem contact op

Gerard Vleut

023 - 542 02 44 06 - 55 80 11 33 Mail Gerard Vleut
Deel via WhatsApp