Damstraat 27

2011 HA, HAARLEM

Huurprijs € 2.750,- p.m.

Terug

Beschrijving

Prachtig gelegen kantoorpand ‘DE OUDE WAEGH’, op HISTORISCHE LOCATIE in het CENTRUM van Haarlem. Het monumentale GRACHTENPAND met klokgevel heeft door de geschiedenis meerdere bestemmingen gekend. In 1770 gebouwd als Waag, sindsdien gebruikt als woonhuis, juwelierszaak en inmiddels als kantoorpand. De inpandige afwerking is verzorgd, kunstzinnig en een tikje eigenwijs....

Volledige beschrijving

Prachtig gelegen kantoorpand ‘DE OUDE WAEGH’, op HISTORISCHE LOCATIE in het CENTRUM van Haarlem. Het monumentale GRACHTENPAND met klokgevel heeft door de geschiedenis meerdere bestemmingen gekend. In 1770 gebouwd als Waag, sindsdien gebruikt als woonhuis, juwelierszaak en inmiddels als kantoorpand.
De inpandige afwerking is verzorgd, kunstzinnig en een tikje eigenwijs. Een CREATIEVE en INSPIRERENDE WERKOMGEVING met de AUTHENTIEKE sfeer van de Haarlemse BINNENSTAD. Met plafonds van meer dan 3,50 meter hoog!
De indeling van het pand biedt MEERDERE MOGELIJKHEDEN tot het creëren van werkplekken, er zijn afgesloten kantoorplekken en een grote ruime voor flexplekken of meerdere spreekkamers.

De locatie is FANTASTISCH, letterlijk op steenworp afstand van het SPAARNE, met zicht op de Catharijnebrug. Op LOOPAFSTAND van de Grote Markt, winkelstraten en NS station. De gezellige (lunch)terrasjes van Haarlem beginnen direct voor de deur. Parkeren kan in garage De Appelaar of middels vergunning in garage De Kampt of op straat. Nabij uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag.

PRACHTIG GELEGEN KANTOORPAND MIDDEN IN HET CENTRUM VAN HAARLEM MET DIVERSE INDELINGSMOGELIJHEDEN

INDELING:
Parterre:
Entree met marmeren vloer, hal met garderobe-nis; toilet met fontein; grote kantoorruimte en-suite, thans in gebruik als galerie, achterkamer met lichtstraat, daklicht en openslaande deuren naar terras; zwarte houten vloer tot in de keuken met koelkast, vaatwasser, veel kastruimte en deur naar terras; verdiepte werkruimte met stoere tegelvloer; in het ‘achterhuis’ ruime lichte gang, nu ook in gebruik als werkplek; kantoor met grote originele schouw, bergvliering en openslaande deuren naar de tuin, een heerlijke binnenplaats met trap naar het terras.

HUURVOORWAARDEN:
* Huurprijs € 2.750,=, per maand bij vooruitbetaling te voldoen.
* Huurtermijn in overleg, minimaal 12 maanden
* Huurovereenkomst Conform het standaardmodel van de Raad van Onroerende Zaken (ROZ)
* Huurprijsaanpassing vindt jaarlijks plaats op basis van de consumentenprijsindex +2%
* Zekerheidstelling: waarborgsom of bankgarantie ten bedrage van 3 maanden huur
* Aanvaarding in overleg
* Oplevering in huidige staat, overname meubilering in overleg mogelijk

BIJZONDERHEDEN:
* Bouwjaar 1770
* Gebruiksoppervlakte 166m2, inhoud 515m3
* Fantastische locatie
* Vloer bovenwoning onlangs vernieuwd en extra geïsoleerd

Huur informatie

Huur conditie
per maand

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Onderhoud binnen

Waarderingen
Goed

Onderhoud buiten

Waarderingen
Goed

Kantoorruimte

Kantooropleveringsniveau
1
Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Geïnteresseerd? Neem contact op

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken
Deel via WhatsApp

Op de kaart