Houtplein 34

2012 DH, HAARLEM

Vraagprijs € 1.275.000,- k.k.

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Gaaf project op een fantastische plek! Weet je van aanpakken en heb je zin om je handen uit je mouwen te steken, voor jezelf of als belegging? Dan is dit object perfect. Op de rand van het centrum en de Koninginnebuurt: rustig wonen of werken op loopafstand van het bruisende...

Volledige beschrijving

Gaaf project op een fantastische plek! Weet je van aanpakken en heb je zin om je handen uit je mouwen te steken, voor jezelf of als belegging? Dan is dit object perfect. Op de rand van het centrum en de Koninginnebuurt: rustig wonen of werken op loopafstand van het bruisende centrum met uitvalswegen om de hoek.

Dit voormalige restaurant ligt aan het bekende Houtplein, waarvan de herstructurering in volle gang is. Aan de voorzijde geeft het pand uitzicht over het plein en op het Frederikspark. Aan de achterkant heeft het pand een diepe stadstuin.

Zowel de buiten- als binnenkant dient aangepakt te worden. De bestemming ‘gemengd 2’, maakt het pand geschikt voor bewoning of meerdere soorten bedrijfsvoering. Tevens is er een omgevingsvergunning voor de realisatie van 5 appartementen, een prachtige kans als belegging dus!

De ligging is super! Wonen en/of werken op een centrale locatie, op steenworp afstand van hartje centrum en de Haarlemmerhout, met uitzicht op het Frederikspark en vanaf de bovenste verdieping op de St. Bavo Kathedraal. Diverse winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen o.a. richting Amsterdam, Alkmaar en Schiphol liggen in de directe omgeving. Het strand van Zandvoort of Bloemendaal aan Zee in 30 minuten fietsen.

Goed om te weten
* Bestemming Centrum 2
* Leuk klusproject
* Potentiële belegging
* Omgevingsvergunning verleend voor realisatie van 5 appartementen
* Bouwjaar 1890
* Beschermd stadsgezicht
* Parkeervergunning Zone B (Binnenstad)
* Voordeel overdrachtsbelasting verkoper
* Onder voorbehoud gunning verkoper
* Overdracht via projectnotaris Notariaat Beumer Kwantes
* Oplevering in overleg

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Kantoorruimte

Onderhoud binnen

Waarderingen
Slecht tot matig

Onderhoud buiten

Waarderingen
Slecht tot matig

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij