Rijksstraatweg 106- 108zw

2022 DD, HAARLEM

Vraagprijs € 700.000,- k.k.

Meer informatie beschikbaar
Afbeelding
Dit object is verkocht of verhuurd, hierdoor is er geen verdere media beschikbaar. Bekijk het beschikbare aanbod
Terug

Beschrijving

Voor de belegger! Verhuurd winkelpand met 2 verhuurde bovenwoningen over de breedte van 2 panden. De twee 2-kamer appartementen op nummer 106 zijn verhuurd. De ligging is gunstig, in een woonwijk, op de hoek met de Spaarnhovenstraat, te midden van buurtwinkels. De grote, goed gesorteerde sigarenwinkel, die sinds 2007 over...

Volledige beschrijving

Voor de belegger! Verhuurd winkelpand met 2 verhuurde bovenwoningen over de breedte van 2 panden. De twee 2-kamer appartementen op nummer 106 zijn verhuurd. De ligging is gunstig, in een woonwijk, op de hoek met de Spaarnhovenstraat, te midden van buurtwinkels.

De grote, goed gesorteerde sigarenwinkel, die sinds 2007 over de parterre van beide panden is uitgebreid, is een begrip in de buurt. De winkel, van origine gevestigd in een gedeelte van het hoekpand op nummer 108, zit daar al sinds 1935! In 2018 is de winkel volledig gerenoveerd, waarbij o.a. het elektrawerk geheel is vernieuwd. De in- en uitgang zijn voorzien van rolluiken en de geldautomaat in de gevel wordt tussen 23-07 uur afgesloten. Begin dit jaar is er een nieuwe huurder in gekomen, met een contract voor 5 + 3 jaar.
Op nummer 106 A en B bevinden zich twee verhuurde 2-kamerappartementen van 51 resp. 40 m2; beide appartementen zijn in 2018 voorzien van een nieuwe keuken.

Beide panden zijn zo goed als geheel voorzien van dubbel glas. Het dakterras op nummer 106A is voorzien van zonwering. De locatie is bijzonder gunstig, op de hoek met de Spaarnhovenstraat, omgeven door diverse buurtwinkels, op loopafstand van scholen, het Zaanenpark en het Noorder Sportpark. Via de Spaarndamseweg bent u in mum van tijd op de N200, richting Amsterdam en A9.

Goed om te weten
* Object voor belegger, gedeeltelijke zelfbewoning mogelijk
* Winkel BVO 167m2, GO 148m2
* Verhuurd voor 5 + 3 jaar
* Huuropbrengst winkel en 106 A + B: circa € 50.280,00 kale huur per jaar
* Appartementen 106 A en B zijn juridisch niet gesplitst (verhuur incl. G/W/E)
* Vrij parkeren voor de deur en in de buurt
* Alle woningen zijn voorzien van laminaat vloeren
* Terras op nummer 106 B is niet vergund
* Geen actieve VvE

Indeling
Parterre (106 en 108zw): verhuurde sigarenwinkel met achtergelegen kantoor/opslagruimte

Nummer 106 A en B
Gezamenlijke entree op parterre

Eerste verdieping (appartement 106 A)
Overloop met badkamer van appartement 106 B, voorzien van douche, wastafel en wc. Entree appartement. Woonkamer aan achterzijde met deur naar beschut dakterras op zuidoost. Keuken (2019) met 4 pits gaskookplaat, afzuigkap, oven en plek voor wasmachine/droger. Kleine badkamer met douche en toilet. Slaapkamer aan voorzijde.

Tweede verdieping (appartement 106 B)
Overloop met daklicht. Lichte woonkamer aan achterzijde met grote dakkapel. Slaapkamer aan voorzijde met grote dakkapel. Dichte keuken met vernieuwd keukenblok (2019) en losse apparatuur. Was/stookruimte met CV-ketel Nefit Excellent en grote boiler, deur naar dakterrasje (bij gedogen).

Aanvaarding

Type aanvaarding
In overleg

Informatie

Hoofdbestemming
Belegging

Onderhoud binnen

Waarderingen
Goed tot uitstekend
Memo
in 2018 volledig gerenoveerd

Onderhoud buiten

Waarderingen
Goed

Geïnteresseerd? Neem contact op

Vraag uw bezichtiging aan

U kunt hieronder uw voorkeur aangeven, dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Om een huis te kunnen bezichtigen hebben wij uw naw-gegevens nodig.

ma
di
woe
do
vrij

Op de kaart