Header-Brouwerskolk-Nieuwbouw-Overveen

Brouwerskolk – Nieuwbouwproject Overveen

4 luxe nieuwbouwwoningen – Brouwerskolk, Overveen

 

Aan de Brouwerskolk in Overveen worden naast het herontwikkelde pand van “Publieke Werken” 4 luxe nieuwbouwwoningen gerealiseerd: statige huizen, midden in het bos en duingebied, op fietsafstand van Haarlem Centrum.

Ruime huizen van 181 m2 tot 192 m2 op kavels van ca. 275 m2 tot 600 m2. De huizen worden gebouwd met 3 woonlagen, 5 slaapkamers, 2 badkamers, aparte toiletruimtes en een ruime eetkeuken.

Plafonds van minstens 2.60 m en daar waar de vloer verdiept is zelfs 3.20 m. Ieder huis heeft een ruime achtertuin op het westen, een aparte berging en 2 privé parkeerplaatsen.

De 4 huizen krijgen een gezamenlijke oprijlaan over het voorerf dat deels als tuin wordt ingericht en zo doorloopt in het prachtige duingebied rondom.

 

De inschrijving is gesloten

De inschrijving voor de Brouwerskolk is gesloten! Heeft u vragen? Ons nieuwbouwteam staat voor u klaar via 023 – 542 02 44 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

 

De woningen

De woningen sluiten qua stijl naadloos aan op het herontwikkelde naastgelegen pand “Publieke Werken”. Karakteristieke geveldetails, slanke gootconstructie en prachtige hoge plafonds: unieke authentieke sfeer! De plattegronden van iedere woning vindt u in deze brochure.

 

Locatie

Kaart-Overveen-Brouwerskolk-Nieuwbouw

Het rustieke dorp Overveen bestaat vooral uit natuur en landgoederen maar heeft een gezellige dorpskern en biedt u alle faciliteiten van een grote stad: een gezellige winkelstraat met diverse speciaalzaken, een flink aantal restaurants (o.a. biefstuk bij Loetje, pannekoeken bij Kraantje Lek of het beste van het beste bij De Bokkendoorns), meerdere kinderdagverblijven, 3 basisscholen, een middelbare school en Hogeschool Inholland op de grens met Haarlem.

Met 10 minuten fietsen zit u of op het strand, of in hartje Haarlem. Wandelt u de oprit af, loopt u zo het Brouwerskolkpark in. Er zijn ruiterpaden in het park, u kunt zwemmen in duinmeer ‘t Wed, tennissen bij Wimbledon op een paar minuten wandelen of sporten in het moderne sportcomplex Tetterode. Ook het treinstation van Overveen ligt op 10 minuten wandelen. Een unieke locatie dus!

Impressies

Nieuwbouwwoningen-Brouwerskolk-Overveen-Foto-Interieurfoto Nieuwbouwwoningen-Brouwerskolk-Overveen-Foto-Interieur Nieuwbouwwoningen-Brouwerskolk-Overveen-Foto-Aanzicht Nieuwbouwwoningen-Brouwerskolk-Overveen-Foto

De inschrijving is gesloten

Heeft u vragen? Ons nieuwbouwteam staat voor u klaar via 023 – 542 02 44 of nieuwbouw@mooijekindvleut.nl. Graag tot gauw!

Nieuwbouw-Team-Mooijekind-Vleut-2019

Meer weten over de Brouwerskolk?

Nieuwbouw & Project Verhuur

023 - 542 02 44 Mail Nieuwbouw & Project Verhuur
Ons team in Nieuwbouw & Project Verhuur

Team Nieuwbouw & Project Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op