Buurtinformatie-Haarlemmerhout-Haarlem

Buurtinformatie Rozenprieel

Rozenprieel

Het Rozenprieel is een echte Haarlemse volksbuurt op een ideale locatie. De wijk wordt steeds populairder en dat is niet zo gek! Er staan statige herenhuizen en er zijn veel eengezins- en beneden-bovenwoningen. De omgeving is mooi en de gezellige binnenstad van Haarlem is op loopafstand. Wat wil een mens nog meer?

 

Supermarkten en restaurants

Boodschappen doen? De Albert Heijn, DekaMarkt en Vomar zijn vlakbij. In de buurt zijn ook een aantal gezellige restaurants,  zoals restaurant Fris en Parck in de prachtige Haarlemmerhout. Trek in een pizza? De New York Pizza zit om de hoek!

Openbaar vervoer

Er zijn verschillende bushaltes in de buurt. De bus rijdt richting het station, maar ook naar Amsterdam-Zuid. Via de N205 rijdt u binnen 5 op de A9 richting Amsterdam of Utrecht. Parkeren in de buurt kan met een parkeervergunning, aan te vragen bij de Gemeente Haarlem. Er zijn ook 2 parkeergarages in de buurt: Houtplein en De Kamp.

Sporten

In de buurt van de Rozenprieel zijn genoeg plekken om lekker te sporten. Bijvoorbeeld bij sportvereniging Olympia, Tennis & Squash Overhout of de Haarlemse Kano Vereniging. U kunt natuurlijk ook een lekker stuk rennen of wandelen in het prachtige stadspark, de Haarlemmerhout.

Scholen in de buurt:

Kinderdagverblijven in de buurt:

 

 

 

De buurt in cijfers

Aantal inwoners
0
Aantal woningen
0
Bevolkingsdichtheid
0 Inwoners p/km2

Inwoners

0 Inwoners
Man / Vrouw

Gemiddelde inkomen

Nog geen informatie beschikbaar

Samenstelling huishoudens (%)
Bron: CBS/Mooijekind Vleut Makelaars

Op de kaart

Woningen in deze buurt

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op