Verhuur

U wilt een woning huren

Als u op zoek bent naar een (tijdelijke) woning, maar nog niet kunt of wilt kopen, is huren ook een optie. Maar het vinden van een geschikte woning is niet altijd even makkelijk. Wij weten wat er te huur is. Sterker nog, we hebben voor cliënten ook woningen in beheer. Ook als u voor kortere periode wilt huren, bijvoorbeeld als “overgangswoning” van uw oude naar nieuwe koophuis, hebben wij mogelijkheden voor u. 

Hoe werken wij? 

Allereerst willen we natuurlijk precies weten waar u naar op zoek bent. En wat uw verdere wensen zijn. Mochten we vanuit ons eigen bestand een directe match vinden, is het snel bekeken. Dan brengen we u direct in contact met de verhuurder. Natuurlijk verzorgen wij de huurovereenkomst, een perfecte oplevering en de sleuteloverdracht. Omdat de verhuurder via ons verhuurt, komen eventuele kosten voor de transactie voor de verhuurder, dus betaalt u niets.
 
Mochten we geen directe match hebben, geeft u ons een zoekopdracht. Dan gaan we voor u aan de slag, wordt de opdracht ook op onze site gezet. U betaalt onze vergoeding, die we van tevoren duidelijk afspreken, pas als wij iets geschikts voor u hebben gevonden en de huurovereenkomst is gesloten.

U wilt uw woning verhuren

U zoekt geschikte (tijdelijke) huurders voor uw woning of opslagruimte? Wij hebben een groot bestand van mensen die actief op zoek zijn naar een geschikte huurwoning. En als de geschikte huurder zich daar niet tussen bevindt, hebben wij de specialisten, middelen en mogelijkheden om de juiste match voor u te vinden.
 

Om tot een juiste overeenkomst met een geschikte huurder te komen, beginnen we met een inventarisatie van uw wensen en bezichtiging van de betreffende ruimte. Samen met u bepalen we vervolgens de huurprijs en selectiecriteria. Vervolgens starten wij de inschrijf-, bezichtiging- en selectieprocedure.
 
Wanneer we een juiste huurder hebben gevonden en u gaat akkoord met de voorwaarden, stellen we samen met u de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste gang van zaken rond de sleuteloverdracht. Wij werken op no-cure-no-pay basis en brengen pas een eenmalige courtage in rekening (gelijk aan een maand huur) als de huurovereenkomst is getekend.

Meer weten over wonen in onze regio's? Klik hier voor onze video impressies.
 

Heeft u een vraag over verhuur?


Neem direct contact op met

Mail Laurens

Onze cliƫnten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM