Taxaties

Verhuur

Woning huren of verhuren

 

U wilt een woning huren

Als u op zoek bent naar een (tijdelijke) woning, maar nog niet kunt of wilt kopen, is huren ook een optie. Maar het vinden van een geschikte woning is niet altijd even makkelijk. Wij weten wat er te huur is. Sterker nog, we hebben voor cliënten ook woningen in beheer. Ook als u voor kortere periode een huurwoning zoekt, bijvoorbeeld als “overgangswoning” van uw oude naar nieuwe koophuis, hebben wij mogelijkheden voor u.

 

Hoe werken wij? 

Allereerst willen we natuurlijk precies weten waar u naar op zoek bent. En wat uw verdere wensen zijn. Een huurwoning in Amsterdam? In Haarlem? Of meer richting Bloemendaal of Heemstede?

Mochten we vanuit ons eigen bestand een directe match vinden, is het snel bekeken. Dan brengen we u direct in contact met de verhuurder. Natuurlijk verzorgen wij de huurovereenkomst, een perfecte oplevering en de sleuteloverdracht. Omdat de verhuurder via ons verhuurt, komen eventuele kosten voor de transactie voor de verhuurder, dus betaalt u niets.

Mochten we geen directe match hebben, geeft u ons een zoekopdracht. Dan gaan we voor u aan de slag. Van te voren maken we uiteraard duidelijke afspraken over onze tarieven.

U wilt uw woning verhuren

U zoekt geschikte (tijdelijke) huurders voor uw woning of opslagruimte? Wij hebben een groot bestand van mensen die actief op zoek zijn naar een geschikte huurwoning. En als de geschikte huurder zich daar niet tussen bevindt, hebben wij de specialisten, middelen en mogelijkheden om de juiste match voor u te vinden.

Om tot een juiste overeenkomst met een geschikte huurder te komen, beginnen we met een inventarisatie van uw wensen en bezichtiging van de betreffende ruimte. Samen met u bepalen we vervolgens de huurprijs en selectiecriteria. Vervolgens starten wij de inschrijf-, bezichtiging- en selectieprocedure.

Wanneer we een juiste huurder hebben gevonden en u gaat akkoord met de voorwaarden, stellen we samen met u de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste gang van zaken rond de sleuteloverdracht. Wij werken op no-cure-no-pay basis en brengen pas een eenmalige courtage in rekening (gelijk aan een maand huur) als de huurovereenkomst is getekend.

 

Mooijekind-Vleut-Laurens-Offerman-Makelaar

Heeft u een vraag over Verhuur?
Neem contact op

Laurens Offerman

023 - 542 02 44 06 - 36 30 50 48 Mail Laurens Offerman
Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Verhuur

Mooijekind-Vleut-Makelaars-Amsterdam-Team

Team Amsterdam

Contact
Mooijekind-Vleut-Team-Haarlem

Team Haarlem

  • Gedempte Oude Gracht 124
    2011 GX Haarlem
  • 023 - 542 02 44
  • maandag t/m donderdag: 8:30 uur - 17:30 uur | vrijdag: 8:30 uur - 17:00 uur | zaterdag: 10:00 - 16:00 uur | daarbuiten op afspraak: bel gerust!
Contact
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact
Mooijekind-Vleut-Makelaars-Heemstede-Aerdenhout

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact
Nieuwbouw-Team-Mooijekind-Vleut-2019

Team Nieuwbouw & Verhuur

Contact
Nieuw in verkoop
1 dag
C Picture: Giessenburg 30
HOOFDDORP, Hoofddorp Toolenburg West
Giessenburg 30
Woonhuis 102 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 325.000,- k.k.
1 dag
Picture: Veerstraat 79-I
AMSTERDAM, Schinkelbuurt
Veerstraat 79-I
Appartement 50 M2, 2 kamers
Vraagprijs € 340.000,- k.k.
1 dag
Picture: Delftlaan 201
HAARLEM, Sinnevelt
Delftlaan 201
Woonhuis 148 M2, 8 kamers
Vraagprijs € 475.000,- k.k.

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op