Taxaties

Verhuur

Woning huren of woning verhuren

 

Uw woning verhuren

U zoekt geschikte (tijdelijke) huurders voor uw woning of opslagruimte? Wij hebben een groot bestand van mensen die actief op zoek zijn naar een geschikte huurwoning. En als de geschikte huurder zich daar niet tussen bevindt, hebben wij de specialisten, middelen en mogelijkheden om de juiste match voor u te vinden.

Om tot een juiste overeenkomst met een geschikte huurder te komen, beginnen we met een inventarisatie van uw wensen en bezichtiging van de betreffende ruimte. Samen met u bepalen we vervolgens de huurprijs en selectiecriteria. Vervolgens starten wij de inschrijf-, bezichtiging- en selectieprocedure.

Wanneer we een juiste huurder hebben gevonden en u gaat akkoord met de voorwaarden, stellen we samen met u de huurovereenkomst op en zorgen voor een juiste gang van zaken rond de sleuteloverdracht. Wij werken op no-cure-no-pay basis en brengen pas een eenmalige courtage in rekening (gelijk aan een maand huur) als de huurovereenkomst is getekend.

 

U wilt een woning huren

Als u op zoek bent naar een (tijdelijke) woning, maar nog niet kunt of wilt kopen, is huren ook een optie. Maar het vinden van een geschikte woning is niet altijd even makkelijk. Wij weten wat er te huur is. Sterker nog, we hebben voor cliënten ook woningen in beheer. Ook als u voor een kortere periode een huurwoning zoekt, bijvoorbeeld als “overgangswoning” van uw oude naar nieuwe koophuis, hebben wij mogelijkheden voor u.

Hoe werken wij?

Allereerst willen we natuurlijk precies weten waar u naar op zoek bent. En wat uw verdere wensen zijn. Een huurwoning in Amsterdam? In Haarlem? Of meer richting Bloemendaal of Heemstede?

Mochten we vanuit ons eigen bestand een directe match vinden, is het snel bekeken. Dan brengen we u direct in contact met de verhuurder. Natuurlijk verzorgen wij de huurovereenkomst, een perfecte oplevering en de sleuteloverdracht. Omdat de verhuurder via ons verhuurt, komen eventuele kosten voor de transactie voor de verhuurder, dus betaalt u niets.

Mochten we geen directe match hebben, dan nemen wij u op in ons bestand met zoekers. 

Van te voren maken we uiteraard duidelijke afspraken over onze tarieven. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Bekijk hier onze huurwoningen

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Vragen over huur of verhuur? Bel met:

Maarten Bos

Ons team in Nieuwbouw & Project Verhuur

Team Nieuwbouw & Project Verhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op