Zoekprofielen

Zoekprofielen

Laura Ebbenhorst

Laura zoekt samen met haar vriend en zoontje een nieuw huis. Ze is een echte Haarlemse en als schrijfster van een blog over Haarlem blijft ze graag in ‘haar’ omgeving. Het liefst zou het jonge gezin wonen in het centrum, het Kleverpark, Haarlem Zuid, West of Overveen.

Merwin Olthof

Na zijn studietijd in Amsterdam wil Merwin graag weer in de omgeving van Haarlem komen wonen. Hij zoekt een huis of appartement van minimaal 60m2 in of rondom het centrum. Prijsindicatie tot € 300.000,=

Thomas Kluck en Anna Odintsova

Voor Thomas en Anna zijn wij op zoek naar een leuk huis, met een tuin, in of nabij Haarlem. Zij komen beide uit de regio en willen hier graag blijven. Op hun wensenlijstje staat onder andere: 3 slaapkamers en niet teveel verbouwingswerkzaamheden.

Pedro Baroni en Willemijn de Vries

Pedro komt vanuit Brazillie naar Haarlem voor zijn Willemijn. Ze willen graag in of rond de stad gaan samenwonen. Ze zijn op zoek naar een woonhuis of appartement van minimaal 60 m2 met bij voorkeur twee slaapkamers. Hun budget rijkt tot € 240.000,=.

Paul en Annemiek de Boer

De stad in. Niet alleen voor een hapje of drankje maar vooral om er fijn te wonen. Dat is wat Paul en Annemiek zoeken. Ze wonen nu beide buiten Haarlem en willen graag samen in Haarlem gaan wonen. Het liefst in een appartement of bovenwoning met een stads karakter en authenticiteit. Ongeveer 90m2 met 2 slaapkamers zou de voorkeur hebben.

Marta Costa

Voor een zakenvrouw met Spaanse roots zoeken wij een gelijkvloers appartement met parkeerplaats. Zij wil met haar zoontje graag comfortabel wonen met alle gemakken van een nieuwbouwwoning. Minimaal 95m2, 2 slaapkamers binnen het budget tot € 450.000,=

Annemieke en Peter Kapitein

Voor Peter en Annemieke zijn wij op zoek naar een leuk appartement in Haarlem of daar dicht omheen. Belangrijk is dat er voldoende openbaar vervoer in de buurt is. Hun huidige koopwoning willen zij graag verruilen voor iets gelijkvloers, nu 2 van de 3 kinderen de deur uit zijn. Zij zoeken tot ca. € 400.000,=

Jongedame

Voor een leuke (Haarlemse) jongedame zijn wij op zoek naar haar eerste koopwoning. Parkeermogelijkheden voor haar auto en voldoende bergruimte voor kite-surf spullen is een pré. Het budget is een koopsom tot € 260.000,= k.k.

Jong gezin

Haarlem is populair voor de doorstromers uit Amsterdam. Voor een jong gezin zijn wij op zoek naar een woning tot € 500.000 in Haarlem Kleverpark / Bomenbuurt/ Leidsebuurt / omg. Zijlweg / Planetenwijk / Sinnevelt / Ramplaan / Oosterduinkwartier, Haarlem West, Haarlem Zuid of Santpoort Zuid.

 

Heeft u een vraag over onze zoekprofielen?


Neem dan contact op met

Bas

Bas van Amerongen

023 - 542 02 44
06 - 53 53 98 89

Mail Bas

Onze cliƫnten geven ons op Funda een 9,1 ! En u?

Volgens de NVM de succesvolste aankoopmakelaar van Nederland

Nr. 1 purchase broker in Holland, according to the NVM