Hof van Leijh

Uw huis is goud waard!

Hof van Leijh – nieuwbouwproject Haarlem

 

Er wordt momenteel hard gewerkt aan het uitwerken van de verkooptekeningen: binnenkort gaan de 21 gezinswoningen van Hof van Leijh in verkoop!

Op deze pagina houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen rond dit nieuwbouwproject. Houd ons Instagram-account in de gaten voor de eerste foto’s en verkooptekeningen.

 

Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!
Houdt ook de projectwebsite van Hof van Leijh in de gaten voor nieuws.

 

Wonen in Hof van Leijh

Welkom in ons Haarlem! Een heerlijke stad die we van binnen en buiten kennen. Die we zien groeien. De stadsgrenzen verschuiven, buurten transformeren, erfgoed wordt herontwikkeld. Zo ook de Slachthuisbuurt, mede dankzij de bouw van Hof van Leijh.

Hét icoon van de wijk, het voormalige Slachthuis, wordt opgeknapt met ruimte voor horeca, cultuur en een poppodium. Jong en oud, huur en koop: diversiteit kenmerkt de wijk. De gezellige drukte is dichtbij, maar u kunt zich er makkelijk aan onttrekken. Fijn, die keuzevrijheid en afwisseling. Voor nu en voor later.

 

Hof van Leijh: duurzaam wonen

Wonen in Hof van Leijh is een unieke kans om de transformatie van onze mooie stad bij te wonen. En dat in een duurzame setting: een woning met een groen energielabel, een buurt die zich door zal ontwikkelen en meegroeien met u, met uw gezin.

Dat vinden we bij Mooijekind Vleut belangrijk: samen kijken naar de toekomst. We hebben een apart nieuwbouw-team omdat nieuwbouw kopen andere koek is dan een jaren ‘30 huis. Ons professionals focussen zich 100% op u en uw toekomstige droomhuis. Samen met u brengen we plattegronden tot leven, maken we kavelkaarten inzichtelijk en leggen we prijslijsten uit. Want we snappen dat een huis kopen van een tekening extra spannend is. Daarom staan wij 6 dagen per week voor u klaar. Voor juridisch, technisch en financieel advies. En een luisterend oor. Graag tot gauw bij Hof van Leijh!

 

Schrijf u hier in en wij houden u op de hoogte van de ontwikkelingen!
Houdt ook de projectwebsite van Hof van Leijh in de gaten voor nieuws.

Vragen over een van de woningen van Hof van Leijh? Neem contact op met:

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

U kunt ook direct mailen op