Nieuwbouwproject-Hof-van-Leijh-Haarlem-21-gezinswoningen

Hof van Leijh

Uw huis is goud waard!

Hof van Leijh – nieuwbouwproject Haarlem

 

De online verkoop van de 21 gezinswoningen van Hof van Leijh in Haarlem is inmiddels gesloten. Nieuws en updates vindt u op deze projectwebsite.

Graag op de hoogte blijven van onze nieuwbouwprojecten? Schrijf u hier in voor onze nieuwbouwupdates.

 

Heeft u vragen? Bel ons nieuwbouw-team op 023 – 542 02 44 of stuur een e-mail naar: nieuwbouw@mooijekindvleut.nl.

Meerwerk, in optie staan… Bij een nieuwbouwwoning komt best wat kijken. We vertellen er alles over in onze Makelaars ABC.

Wonen in Hof van Leijh

De oude Slachthuisbuurt in Haarlem Oost ondergaat een totale metamorfose en wordt getransformeerd tot een hippe wijk. Het nieuwbouwproject Hof van Leijh is een klein maar belangrijk onderdeel van die transformatie.

De 21 duurzame gezinswoningen hebben een achtertuin en eigen parkeerplaats op het binnenterrein. 10 minuutjes fietsen naar het centrum van Haarlem, uitvalswegen om de hoek, nabij strand en bos. Een fijne plek om te wonen en op te groeien!

Hét icoon van de wijk, het voormalige Slachthuis, wordt opgeknapt met ruimte voor horeca, cultuur en een poppodium. Jong en oud, huur en koop: diversiteit kenmerkt de wijk. De gezellige drukte is dichtbij, maar u kunt zich er makkelijk aan onttrekken. Fijn, die keuzevrijheid en afwisseling. Voor nu en voor later.

 

Hof van Leijh: duurzaam wonen

Wonen in Hof van Leijh is een unieke kans om de transformatie van onze mooie stad bij te wonen. En dat in een duurzame setting: een woning met een groen energielabel, een buurt die zich door zal ontwikkelen en meegroeien met u, met uw gezin.

Dat vinden we bij Mooijekind Vleut belangrijk: samen kijken naar de toekomst. We hebben een apart nieuwbouw-team omdat nieuwbouw kopen andere koek is dan een jaren ‘30 huis. Ons professionals focussen zich 100% op u en uw toekomstige droomhuis. Samen met u brengen we plattegronden tot leven, maken we kavelkaarten inzichtelijk en leggen we prijslijsten uit. Want we snappen dat een huis kopen van een tekening extra spannend is. Daarom staan wij 6 dagen per week voor u klaar. Voor juridisch, technisch en financieel advies. En een luisterend oor. Graag tot gauw bij Hof van Leijh!


Bekijk hier de projectwebsite van Hof van Leijh.

Mooijekind-Vleut-Ellen-Franken-Makelaar-Nieuwbouw

Vragen over een van de woningen van Hof van Leijh? Neem contact op met:

Ellen Franken

023 - 542 02 44 06 - 22 16 13 01 Mail Ellen Franken

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op