Huis-Kopen-Amsterdam

Huis kopen in Amsterdam?

Wonen in Amsterdam

 

Onze hoofdstad; wie wil er niet wonen? Amsterdam heeft zo veel te bieden: gezelligheid, cultuur, winkels en hot spots. We kunnen u alles vertellen over Amsterdam: de buurten, de drukte, de stilte, het groen, de kansen en de uitdagingen. Overweegt u naar Amsterdam te verhuizen? Belangrijk dat een gespecialiseerde aankoopmakelaar u goed adviseert.

 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Onze aankoopmakelaars in Amsterdam kennen de stad en de omgeving op hun duimpje en wonen zelf in de buurt. Zij adviseren u graag, vrijblijvend, over de reële marktwaarde van de woning die u misschien al op het oog heeft. En vinden voor u uw droomwoning, voordat het op de markt verschijnt. Neem contact op om uw woonwensen te bespreken: 020 – 800 23 83. Graag tot gauw!

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in onze Makelaars ABC.

 

Huis kopen in Amsterdam

U overweegt huis te kopen in Amsterdam of omgeving. Spannend! Bij het kopen van een huis komt natuurlijk meer kijken dan scrollen op Funda. Onze makelaars in Amsterdam zijn scherpe onderhandelaars met een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Wij zien wij uw droomwoning als eerste, weten precies wat de marktwaarde is en we zijn er als eerste bij om een goede deal voor u te sluiten. Is het geen verstandige keuze? Dan zeggen we dat ook. Hoe het aankooptraject eruitziet? In het kort:

 

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Vervolgens brengen wij in kaart wat uw wensen zijn. We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, zelfs al voordat het op Funda staat. Het gaat snel in onze regio dus we zitten er bovenop, houden we nauw contact met ons netwerk.

3

Samen-kijken
Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onze specialiteit? Onderhandelen, bieden op z’n scherpst. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. Een mooie garantie voor de verkopende partij, zo’n stevige koper.

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

We hebben resultaat! We zijn het met de verkopende partij eens over de prijs en de leveringsvoorwaarden. We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 020 – 800 23 83.

 

Amsterdam MVK

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Amsterdam

020 - 800 23 83 Mail Amsterdam

Over Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in de Metropoolregio Amsterdam. Wij verzorgen alle diensten rond de verkoop van uw huis, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor gerust een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars. Wij adviseren u graag en goed over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Nog even wachten of eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen.

Naast onze expertise gebruiken we ook de nieuwste tools. Zo kunnen wij uw woonwensen matchen met het meest actuele woningaanbod. U krijgt iedere ochtend een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. Zien we een mooie kans? Dan zitten we er meteen bovenop.

 

Maak een afspraak om samen uw verhuiswensen door te spreken:
020 – 800 23 83

Buurtinfo over Amsterdam
Huizen in Amsterdam
Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

STAPPENPLAN HUIS VERKOPEN | Uw huis verkopen: een grote beslissing, een spannende tijd! Fijn om precies te weten wat u te wachten staat. Daarom hebben we alles stap voor stap voor u op een rij gezet. Mét handige tijdlijn en video`s: download via link in bio! ...

9 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op