Over-Mooijekind-Vleut-Makelaars

Huis kopen in Heemstede?

Wonen in Heemstede

 

Heemstede is een heerlijke plek om te wonen. Gezellige buurten met prachtige lanen en veel groen. Vlakbij het Groenendaalse bos, het strand en veel open vaarwater. En natuurlijk nabij het centrum van Haarlem. Overweegt u naar Heemstede te verhuizen? Laat u goed adviseren door een lokale, gespecialiseerde aankoopmakelaar.

 

Onze aankoopmakelaar Eric Liefveld is een echte Heemstedenaar en kent de omgeving als geen ander! Hij adviseert u graag en vrijblijvend over de reële marktwaarde van de woning die u misschien al op het oog heeft. En hij vindt uw droomwoning al voordat het op de markt verschijnt. Uw woonwensen bespreken? Neem vrijblijvend contact op met Eric: 023 – 800 02 00. Graag tot gauw!

 

Een huis kopen, hoe gaat dat nou eigenlijk? We vertellen alles in onze Makelaars ABC.

 

Huis kopen in Heemstede

U overweegt een huis te kopen in Heemstede of omgeving. Een spannende zoektocht. Bij het kopen van een huis komt natuurlijk meer kijken dan scrollen op Funda. Onze makelaar in Heemstede is een scherpe onderhandelaar, heeft een sterk netwerk en stevige kennis van de markt. Wij zien wij uw droomwoning als eerste en weten de exacte marktwaarde. En: we zijn er als eerste bij om voor u een goede deal te sluiten. Is het geen verstandige keuze? Dan zeggen we dat eerlijk. Het aankooptraject in het kort:

1

Stap 1: Goed voorbereid

Allereerst willen wij weten wat u beweegt: waarom wilt u verhuizen? Wat zijn uw wensen? We werken altijd vanuit een grondig financieel plan. Dat heeft voordelen: het geeft een voorsprong bij het bieden en maakt ons sterker in de uiteindelijke onderhandelingen. Overal is aan gedacht. Dat geeft rust. 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

2

Waarde-Indicatie-Huis-Woning
Stap 2: Pro-actief aan de slag

En dan komt er een prachtig huis in de verkoop. Een die precies bij u past. Wij zien het als eerste, zelfs al voordat het op Funda staat. We zitten er bovenop en houden nauw contact met ons netwerk, want het gaat snel in onze regio.

3

Stap 3: Samen kijken

“Ja! Dát huis!” U ziet uzelf er al wonen. Wij ook, maar dan met de ogen van een specialist. We onderzoeken en beoordelen alle bouwkundige, financiële en juridische aspecten van de woning.

4

Swipe-Bieden-Onderhandelen-Waarde-Bepaling
Stap 4: Bieden en onderhandelen

Onze specialiteit is het onderhandelen en bieden op z’n scherpst. We hoeven niet te wachten op een afspraak bij de bank; de financiering is een formaliteit dus we kunnen meteen schakelen. Zo’n stevige koper is een mooie garantie voor de verkopende partij!

5

Huis-Kopen-Verkopen-Waardebepaling
Stap 5: De aankoop en overdracht

De verkopende partij is akkoord met de prijs en de leveringsvoorwaarden. We hebben resultaat! We begeleiden u intensief bij elke stap. Zo zijn we de grootste aankoopmakelaar van Nederland geworden. En krijgen we heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die u neemt bij het kopen van uw huis met een van onze aankoopmakelaars. Of maak direct een afspraak via: 023 – 800 02 00.

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00 Mail Heemstede-Aerdenhout

Over Mooijekind Vleut Makelaars Heemstede

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Wij zijn ook dé regionale makelaar als het gaat om nieuwbouwprojecten.

Kennismaken met een van onze makelaars? Bel gerust voor een vrijblijvend gesprek. Wij adviseren u graag over uw volgende stap. Eerst kopen of toch eerst verkopen? Nog even wachten? Nog wat verbouwen? Samen bespreken we uw wensen.

We combineren onze expertise met de nieuwste tools. Wij matchen uw woonwensen met het meest actuele woningaanbod. Iedere ochtend ontvangt u een overzicht in uw mailbox met de mooiste huizen voor u. Zien we een mooie kans? Dan zitten we er meteen bovenop.

 

Maak een afspraak om samen uw verhuiswensen door te spreken:
023 – 800 02 00

Buurtinfo over Heemstede
Buurtinformatie-Manpad-en-Hartekamp-Heemstede-Zuid

Manpad en Hartekamp

De wijk Manpad en Hartekamp ligt in Heemstede-Zuid. Een fijne, rustige buurt met veel groen en rust. Het wandelbos Groenendaal...
Makelaar-in-Heemstede-Aerdenhout

De Glip

Wonen in De Glip: een heerlijke buurt in Heemstede-Zuid! Het wandelbos Groenendaal ligt vlakbij, er zijn diverse winkels aan de...
Buurtinformatie-Heemstede

Wijk 00 Heemstede-Centrum

Het is heerlijk wonen in Heemstede: niet voor niets staat de gemeente al jaren in de top 5 qua woongenot....
Huizen in Heemstede
3 dagen
Foto: Asterkade 17
HEEMSTEDE
Asterkade 17
Woonhuis 134 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 765.000,- k.k.
Foto: Crayenestersingel 5
HEEMSTEDE
Crayenestersingel 5
Woonhuis 143 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 800.000,- k.k.
Foto: Ooievaarlaan 2
HEEMSTEDE, Vogelpark
Ooievaarlaan 2
Woonhuis 240 M2, 7 kamers
Huurprijs € 4.750,- p.m.
Ons team in Heemstede-Aerdenhout

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

U heeft een eigen huis en interesse in een nieuwbouw-huis. Kim vertelt wat te doen! Check ons Makelaars ABC over nieuwbouw via de link in bio. ...

6 1

ZANDVOORT | Eén en al luxe in dit one of a kind penthouse mét waanzinnig uitzicht op de duinen! Perfect afgewerkt & gaaf ingericht met fantastische woonkeuken met designer kookeiland, indrukwekkende eetkamer van 5 meter hoog en woonkamer met massief houten deuren. Dat is nog niet alles: de 3 royale slaapkamers hebben ieder ‘n eigen en-suite badkamer! Met mooi weer lekker zitten op het balkon (met uitzicht op ‘t centrum). Of ga naar het strand: is nog geen 5 minuten lopen! Link in bio. In het echt zien? Bel Annemiek en plan een bezichtiging: 023 - 800 02 00.

Hogeweg 39-11 in Zandvoort
€ 1.115.000,- k.k.
...

14 1

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op