Huis-Verkopen-Hoofddorp

Huis verkopen in Hoofddorp

Uw huis verkopen in Hoofddorp

 

U overweegt uw huis te verkopen in Hoofddorp. Dan zoekt u een makelaar in de Haarlemmermeer die gaat voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, maar ook de beste voorwaarden voor u.

Een makelaar die de regio, het dorp, de buurt écht kent. De parken, het Polderplein. De Toolenburgseplas, het Haarlemmermeerse bos, de plannen voor Park 21. Dat voelt vertrouwd én geeft slagkracht in het verkoopproces. Bel 023 – 303 34 84 om uw woonwensen te bespreken!

 

Met een makelaar uw huis in Hoofddorp verkopen

Diepgaande kennis van de buurten en de mensen die er (willen) wonen is key bij het succesvol verkopen van uw huis. Onze makelaars Rachèl Kroon en Jerney Harteman hebben die kennis. Jaren werkervaring in de makelaardij, in deze regio. Zij adviseren u over de marktwaarde van uw huis, geven u inzicht in de vraag naar woningen zoals de uwe en bieden een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak voor de verkoop van uw huis in Hoofddorp, Nieuw Vennep of elders in de Haarlemmermeer.

Tijdens bezichtigingen kunnen zij kijkers werkelijk alles vertellen over de buurt, de lekkerste bakker, de mooiste wandelroutes, de beste school op fietsafstand. Kortom: betere verkoopambassadeurs kunt u zich niet wensen!

Alles weten over hoe dat gaat, een huis verkopen? Bekijk onze Makelaars ABC!

 

Zonder zorgen verhuizen

De hoogste prijs, de beste voorwaarden, een gunstige overdrachtsdatum… als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat voor u. Ons team in Hoofddorp heeft een stevig trackrecord qua verkoop. Dat zien we terug in onze Funda-beoordelingen. 


Wat is mijn huis in Hoofddorp waard?

Bij een waardebepaling komt een hoop kijken. Inzicht in de markt, de staat van uw huis, de vraag naar woningen zoals de uwe. Bent u nieuwsgierig? Doe dan alvast onze online waarde-check en ontvang binnen 30 seconden een gratis waardebepaling! Wij komen daarna graag bij u langs voor een volledige waardebepaling en een degelijk plan van aanpak op maat voor het verkopen van uw huis..

Hoe wij het proces rond het verkopen van uw huis inrichten? In het kort:

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over u en uw huis weten. Waarom verkoopt u? Hoe lang heeft u hier gewoond? Wat was uw favoriete plekje om te zitten? Elke woning heeft verhalen: wij luisteren. 

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. Wij gaan meteen aan de slag. Natuurlijk volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Presentatie
Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Dat doen we zo fraai mogelijk, want presentatie is alles! Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. Om uw huis te verkopen, zetten we verschillende middelen in. Bekijk hier een overzicht.

Bekijk hier ons online bereik voor uw huis

4

Bezichtigingen
Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! We begeleiden elke bezichtiging persoonlijk. Elke werkdag van 9.00 tot 21.00 en op zaterdag overdag. Daarin zijn we flexibel. En is er een serieuze geïnteresseerde? Dan zitten wij daar bovenop.

5

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die wij samen nemen bij het verkopen van uw huis. Of maak direct een afspraak via: 023 – 303 34 84.

 

Bekijk hier onze recent verkochte woningen in Hoofddorp. 

Teamfoto's Hoofddorp

Overweegt u een volgende stap? Bel

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer

Over Mooijekind Vleut Makelaars Hoofddorp

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek. We bereiden ons goed voor, laten u meteen zien hoeveel zoekers er zijn voor uw woning en wat er recent bij u in de buurt is verkocht. Zo heeft u meteen een indruk van wat u straks kunt verwachten.

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars. Wij adviseren u graag en goed over uw volgende stap. Blijft u in Hoofddorp of verhuist u liever naar bijvoorbeeld naar HaarlemAmsterdam of de Heemstede? Samen bespreken we uw wensen.

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 303 34 84

Huizen in Hoofddorp
Foto: Haringvliet 60
HOOFDDORP
Haringvliet 60
Woonhuis 147 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 625.000,- k.k.
Foto: Moermond 34
HOOFDDORP
Moermond 34
Woonhuis 147 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 575.000,- k.k.

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op