Uw Huis Verkopen - Online Bereik

Uw Huis Verkopen – Online Bereik

Uw huis verkopen?

 

U bent op zoek naar een makelaar voor de verkoop van uw huis. Belangrijk dat u zich bij de verkoop van uw woning goed laat bijstaan door een verkoopmakelaar met grondige kennis van de markt, de stad, de regio, de mensen die er graag willen wonen.

We kennen de obstakels in iedere fase van het verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al veertig jaar in Groot Amsterdam, Haarlem, de Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

 

50022002_Factsheet-Q2-2022-regulierUw huis verkopen met online tools

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn maar ook de beste voorwaarden. Specialisten binnen onze teams hebben een duidelijke focus op verkoop. We bieden u een heldere, beproefde en goed overdachte aanpak. En zetten stevig in op online exposure. Hiernaast ziet u onze online bereikcijfers voor u op een rij.

 

Kennismaken

We maken graag kennis met u en uw huis. Dan bespreken we uw woon- en verhuiswensen, stellen indien gewenst na afloop een helder plan van aanpak voor u op met een duidelijke onderbouwing van de marktwaarde van uw huis. Graag tot gauw!

Nieuwsgierig?

Neem contact op met een van onze medewerkers

Nodig ons uit voor een kennismaking & een vrijblijvende waardebepaling:

Verkochte woningen

 

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op