Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over uw huis weten. En over uw wensen. We lopen samen met u door uw woning en kijken meteen of de gegevens bij onder andere het Kadaster nog kloppen. We kunnen u alles vertellen over vraagprijzen en hoe de markt nu werkt. Hebben soms al een koper in gedachten. We zijn ook benieuwd aan welk bedrag u zelf denkt. Vervolgens bepalen we een verkoopstrategie met een verkoopprijs. 

 

 

Ga naar volgende stap

Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. We gaan aan de slag. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. Via uw eigen login op ons klantenintranet, kunt u precies volgen waar we mee bezig zijn!

Ga naar volgende stap

Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Zo fraai mogelijk, want presentatie is alles. Wilt u hulp van een slimme styliste? We regelen het. Een professionele fotograaf legt uw huis in overtuigende beelden vast. Die gebruiken we ook voor publiciteit op Funda, op onze site, in de krant(en), in onze etalage. Video en 3d registraties geven een extra inzichtelijk  beeld van het geheel. Een Te Koop bord op uw raam of in de tuin volgt.

Ga naar volgende stap

Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Spannend! Onze makelaars hebben de sleutel en weten de weg. Zij weten welk uitzicht echt verliefd maakt en in welk hoekje in de keuken u het liefst zat. Wij begeleiden elke werkdag van 9.00 tot 21.00 – en op zaterdag overdag – elke bezichtiging persoonlijk. En als er een serieuze koper is, zitten wij daar bovenop. Onze taak is u optimaal te begeleiden, u te beschermen tegen onplezierige bijkomstigheden. En om het verkoopproces zo soepel mogelijk te laten verlopen. Heel belangrijk, vinden we.

Dan zijn er ook De Open Huizen Dagen. Daar kunnen geïnteresseerden zonder afspraak een kijkje komen nemen. Vraag naar de data!


 

Ga naar volgende stap

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt informeren we u direct. Zijn er meerdere biedingen? We adviseren en besluiten samen hoe we daar optimaal mee omgaan. De bieder met de beste voorwaarden nodigen we uit voor het doornemen en tekenen van het (voorlopige) koopcontract. Advies, inspectie, overdracht, we willen het beste voor u!

 

Verkoopafspraak maken

Meer weten over verkopen?


Neem direct contact op met

Kim

Kim van den Burg

023 - 542 02 44

Mail Kim