Wat-doet-de-huizenmarkt-tijdens-corona

Huizenmarkt-Updates

Op de hoogte blijven van trends op de huizenmarkt?

Huizenmarkt-Updates

 

Hoe beweegt de markt zich? Welke verhuisbewegingen en -trends vallen op? Regelmatig geven onze specialisten inhoudelijke updates op de markt. Soms op de woningmarkt in de breedte, soms meer ingezoomd bijvoorbeeld op nieuwbouw, een specifieke locatie of een opmerkelijke ontwikkeling. Lees meer over onze visie en wat wij signaleren in de markt!

 


Ontwikkelingen in de woningmarkt

 

Annemiek van den Nyden – De nieuwe instroom doet Heemstede goed!

jan 2021

Waar nieuwe bewoners van Zuid-Kennemerland een paar jaar terug vooral voor Haarlem gingen, kijken meer mensen over de stadsgrenzen heen. Door de drukte op de Haarlemse huizenmarkt zien we nu veel meer mensen richting duinen uitwijken. Heemstede, Bloemendaal, Bennebroek: de regio krijgt steeds meer fans!

Alles over de huizenmarkt in Zuid-Kennemerland

 


NVM-Erecode-Makelaar-Rachel-Kroon

Rachèl Kroon – Haarlemmermeer in de lift: “Thuiswerkers vinden hier rust en ruimte”

nov 2020

Tot 2040 worden er 20.000 huizen bijgebouwd in de Haarlemmermeer. En met het mogelijk doortrekken van de Noord-Zuidlijn wordt de regio verder ontsloten. Rachèl Kroon van Mooijekind Vleut Makelaars in Hoofddorp is er blij mee: “Er komen steeds meer mensen onze kant op! De afgelopen tijd ontdekten veel thuiswerkers met kinderen de geneugten van ruim wonen in het groen. Die extra huizen en verbindingen zijn dus hartstikke nodig.” Met de groeiende stroom geïnteresseerden lopen het aantal bezichtigingen op en zetten mensen vaker in op de gunfactor, ziet Rachèl.

Alles over de markt in Haarlemmermeer

 


Interview-Bas-woningmarkt-zomer

Bas van Amerongen – Het wordt steeds meer dringen om een eigen, fijne plek

sep 2020

Er is nog altijd krapte op de woningmarkt. En dat wordt niet minder. Sterker nog, het tekort van 315.000 woningen in Nederland zal oplopen. In 2050 zullen er zo’n 2 miljoen mensen bijkomen. Maar er zijn meer factoren die de druk op de markt lijken te versterken, waaronder corona. Bas van Amerongen van Mooijekind Vleut Makelaars ziet dat terug in zijn praktijk: “Mensen hebben de afgelopen maanden meer dan ooit gevoeld hoe belangrijk een eigen huis, een goed thuis is.” Bas kijkt terug op drukke zomermaanden in heel “zijn” regio.

Alles over de huizenmarkt begin 2020

 


 

Menno Mönch - Wonen post-corona- “We moeten én bijbouwen én creatiever zijn”

Menno Mönch – We moeten én bijbouwen én creatiever zijn

juli 2020

Het tekort aan woningen blijft voelbaar: de vraag naar woningen is onverminderd hoog en loopt de komende jaren op. Minister Ollongren treft maatregelen om de woningbouw de coronarcrisis door te helpen, de WoningbouwAlliantie pleit voor 90.000 nieuwbouwwoningen per jaar tot 2030. Woningmarkt Consultant Menno Mönch breekt een lans voor creatieve oplossingen. Hij ziet kansen in de binnensteden, bij mobiliteit, in andere woonvormen.

Lees meer over bijbouwen!

 


Inman-New-York-Bas-Menno

Bas van Amerongen & Menno Mönch op Inman Connect New York 2020

feb 2020

Mensen zoeken voor specialistische, ingrijpende zaken, zoals de aanschaf of de verkoop van een huis, specialisten die ze kunnen vertrouwen. Zoeken een expert die hen begrijpt, waar ze vakinhoudelijk van op aan kunnen, die onderbouwde adviezen geeft, toegevoegde waarde levert en hen alles uit handen neemt. In een 24/7 samenleving van werk, studie, zorgtaken, smartphone en deadlines evolueert de makelaar tot ‘trusted advisor.’ Het is een van de ontwikkelingen die Bas van Amerongen en Menno Mönch van Mooijekind Vleut Makelaars signaleren op de Inman Connect 2020 in New York, dé innovatie-summit voor makelaars.

Lees over de makelaar als trusted advisor

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op