MKV - De huismakelaar van Heemstede

Dé huismakelaar van Heemstede? Uit de cijfers blijkt: dat zijn wij!

Dé huismakelaar van Heemstede? Uit de cijfers blijkt: dat zijn wij!

 

We weten het allemaal: wonen in ons duingebied is een voorrecht. Eric Liefveld, makelaar taxateur van Mooijekind Vleut Makelaars ziet het terug in de cijfers: ‘’mensen die hier wonen, blijven er graag. De grootste groep kopers in Heemstede van het afgelopen jaar, woonde er al. Eerstvolgenden op de lijst van huizenkopers: Haarlemmers, Amsterdammers en Hoofddorpers…’’

Als Heemstedenaar weet Eric als geen ander: in Heemstede-Aerdenhout woon je fantastisch. Geen wonder dat hij goed matcht met zijn dorpsgenoten die graag een nieuwe stap zetten. “Inmiddels zijn wij als kantoor écht de huismakelaar van Heemstede. Het afgelopen jaar werden veruit de meeste verkopen hier door ons team begeleid. En met prachtige resultaten. Dat blijkt wel uit de beoordelingen van onze opdrachtgevers: die waren dit jaar hoger dan ooit! Zijn we ontzettend dankbaar voor. En trots op natuurlijk!”

 

Verbonden regio

Heemstedenaren weten Eric en zijn team dus goed te vinden. Niet in de laatste plaats vanwege de verbondenheid met collega’s van andere locaties. Eric legt uit: “Heemstedenaren blijven graag in de buurt. Als ze Heemstede al verlaten, kijken ze naar Haarlem of Amsterdam. En Haarlemmers, Amsterdammers en Hoofddorpers trekken op hun beurt weer veel naar Heemstede.” 

Precies op die 4 locaties houdt Mooijekind Vleut kantoor. Collega’s werken nauw samen, zie hen gerust als 1 team. Eric vult aan: “Samen hebben we precies de juiste doelgroep in ons netwerk qua potentiële kopers in Heemstede en Aerdenhout. En precies de juiste expertise in huis om verhuizingen tussen die plaatsen soepel op elkaar af te stemmen. Korte lijnen; daar houden we van!”

 

Rust in tijden van haast

Naast de samenwerking tussen de verschillende locaties, wordt door veel opdrachtgevers de tijd die het team voor hen uittrekt gewaardeerd. “Er staat veel druk op de markt. Mensen moeten dus in no-time beslissingen nemen,” licht Eric toe. 

“Des te crucialer om mensen alle informatie en handvatten te bieden die zij nodig hebben. En om veel en goed te communiceren. Want ja, ongeduldige geïnteresseerden genoeg, maar is dit de juiste koper voor ons? Hoe houd je overzicht en kalmte?”

 

Zoveel verhuizingen, zoveel aanleidingen

Zeker wanneer het gaat om scheidingen of nalatenschappen zetten Eric en zijn team vol in op ontzorging. “Dat zijn stressvolle, verdrietige situaties waarin je keuzes moet maken over zaken waar je helemaal niet mee bezig wilt zijn. Belangrijk dat alles dan zorgvuldig en met respect verloopt.”

Naast startende en groeiende gezinnen begeleidt het team ook veel mensen vanuit grote, inmiddels lege familiehuizen naar bijv. comfortabele appartementen. “Ook daar is het zo mooi om van toegevoegde waarde te zijn. Het is ingrijpend om het huis te verkopen waar je je gezin hebt zien opgroeien. Maar hoe fijn is het om die tuin niet meer te hoeven onderhouden, meer financiële ruimte te hebben voor reizen of de kleinkinderen verwennen en lekker vlakbij Stadsschouwburg of theater te wonen…”

 

Goede voornemens

“Zo zien we het hele leven in onze dagelijkse praktijk voorbij trekken,” stipt Eric aan. “Mooi en dankbaar werk!” De expertise die hij dankzij al die verschillende situaties opdoet, deelt hij maar al te graag. Dus heeft u goede voornemens wat betreft wonen of verhuizen? Leg die vooral eens aan hem voor!

 

Bron: Bloemendaals Nieuwsblad, Heemsteeds Nieuwsblad

Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Meer informatie of vragen? Bel gerust:

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00 Mail Heemstede-Aerdenhout
Huizen in Heemstede
1 dag
Foto: Bosboom Toussaintlaan 57
HEEMSTEDE
Bosboom Toussaintlaan 57
Woonhuis 120 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 675.000,- k.k.
2 dagen
Foto: Jan van den Bergstraat 73
HEEMSTEDE
Jan van den Bergstraat 73
Woonhuis 116 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 745.000,- k.k.
Foto: Meerweg 4
HEEMSTEDE
Meerweg 4
Woonhuis 160 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 925.000,- k.k.
Ons team in Heemstede-Aerdenhout
Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op