Jamie Bakker - Nieuw-Vennep - Binnendienst MKV Haarlemmermeer

Ruimte, zelf naar school fietsen, buurtbbq’s: welkom in Nieuw-Vennep

Ruimte, zelf naar school fietsen, buurtbbq’s: welkom in Nieuw-Vennep

 

“Mensen vinden ruimte steeds belangrijker,” merkt Jamie Bakker. “Vooral gezinnen hebben behoefte aan lucht en een veilige omgeving waarin je je vrij kunt bewegen.” Jamie ‘bestiert’ de binnendienst voor Nieuw-Vennep en de rest van de Haarlemmermeer. En als Venneper en moeder is ze ook ervaringsdeskundige: “Ik zie het zelf met mijn dochtertje. Hoe fijn is een tuin? En een speeltuin om de hoek waar je kinderen zelf veilig naar toe kunnen? Brede fietspaden zodat ze zelf naar school kunnen fietsen? Hier in Nieuw-Vennep is dat vanzelfsprekend.”

Nu steeds meer gezinnen uit Amsterdam of Haarlem de unieke landelijke omgeving van Nieuw-Vennep ontdekken, verjongt het dorp. “Leuk al die verraste nieuwkomers. Inmiddels heeft iedereen aan ons plantsoen kinderen in de peuter- en basisschoolleeftijd. Dat verbindt. Buurtbarbecues, even op elkaars kroost letten, zo geruststellend en gezellig.”

Hoezo ruimtegebrek?

Nieuw-Vennep groeit dus. Heeft ook nog alle plek voor nieuwbouw. Scholen en crèches zijn klaar voor nieuwe bewoners. En ook met al die nieuwe huizen erbij, is er nog zat groen om in te wandelen. Jamie: “Al dat groen in de buurt, heerlijk! Hier woon je royaal, op een lekkere lap grond, groen voor de deur… Met alle vrijheid om een gezin te starten en samen op te groeien.”

Groeiende belangstelling

Verkopers in Nieuw-Vennep merken het ook: “Het aantal kijkers neemt toe. Nieuw-Vennep gaat mee in de huizenmarkt-trend. Hier is een huis gemiddeld met 19 dagen verkocht en moet je snel schakelen om een bezichtigen te regelen. En ja: ook hier gaat ieder huis boven de vraagprijs weg.” 

“In de populaire wijk Getsewoud betaal je voor een vrijstaand huis per m2 €4.570,-. Dat is zoveel meer huis voor je geld dan in de Haarlemse Kleverpark bijvoorbeeld. En dan woon je dus echt vrijstaand. Onze collega’s in Amsterdam en Haarlem tippen hun zoekers steeds vaker op ons dorp.”

Er bovenop

Vanuit kantoor Haarlemmermeer in Hoofddorp begeleidt Jamie huiseigenaren intensiever dan ooit. “Dat is nodig, vinden wij. De markt is hectisch, we willen mensen rust, overzicht en grip bieden. Dat doen we met een vast team met makelaars en binnendienst-collega’s die heel goed op elkaar zijn ingespeeld.” 

De makelaar stippelt de strategie uit, doet bezichtigingen, voert onderhandelingen, houdt nauw contact. De binnendienst inventariseert het huis, begeleidt de fotograaf & de inmeter, schrijft de tekst, maakt brochures op, beheert agenda’s… En bewaakt rust en geeft continu updates.

“Zo zijn er altijd 2 mensen die álles weten. Dat is anders dan bij andere kantoren. Het maakt mijn baan zo fijn: je bent echt van toegevoegde waarde voor opdrachtgevers. Tel daarbij op dat ik van Nieuw-Vennep hou en zoveel mensen ken die er graag komen wonen en je snapt: Vennepers met verhuiskriebels komen graag bij ons!”

Jamie-Bakker-Binnendienst-Hoofddorp

Heerlijk wonen in de Haarlemmermeer? Bel gerust:

Jamie Bakker

023 - 303 34 84 Mail Jamie Bakker

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op