NVM-Open-Huizen-Dag-Deelnemende-Huizen

Kennisbank Huis kopen – Match Systeem Copaan

Sneller naar uw droomhuis mét Copaan

 

Goed voorbereid beginnen we aan de zoektocht naar uw nieuwe huis. Allereerst brengen we uw wensen uitgebreid in kaart. Ons slimme Match Systeem Copaan helpt ons daarbij. Met een helder profiel van uw wensen, eisen & prioriteiten. En online of per mail inzicht in uw huizenmatches.

Probeer Copaan 2 weken

  • Maak een account aan & vul uw wensen in
  • Ontvang 2 weken lang nieuwe huizenmatches direct in uw inbox.
  • Even contact: bevalt het? Kunnen we u helpen bij uw zoektocht?
  • Als u wilt, gaan we voor u aan de slag. Zo niet, geen enkel punt!

Probeer Copaan 2 weken

 

Zoekprofiel samenstellen

U krijgt een persoonlijke inlog voor uw eigen online Copaan-omgeving. Samen vullen wij uw profiel in.

Uiteraard de algemene wie-wat-waar-vragen: gezinssamenstelling, budget, locatie, type huis etc. Maar ook of u een tuin wenst, en zo ja, welke ligging uw voorkeur heeft. Het aantal (slaap/bad-)kamers, bouwperiode, ligging van het huis aan (vaar)water of in de stad. Dat soort zaken.

Gif-Wensen-Copaan

Prioriteiten aangeven

Met al uw voorkeuren op een rij, gaan we prioriteit aanbrengen. Wat is een absolute voorwaarde? Wat wilt u graag? En wat zou mooi zijn? Op basis van deze prioriteiten berekent Copaan hoeveel procent een huis met uw profiel matcht. Absolute voorwaarden wegen dus zwaarder dan iets dat mooi zou zijn… Gedurende het zoekproces kunnen we deze prioriteiten aanpassen.

Copaan-Wensen-Prioriteiten

 

Buurten

U heeft al geselecteerd in welke plaatsen u zoekt. Nu kijken we ook naar welke buurten uw voorkeur hebben. U heeft alle buurten in de geselecteerde plaatsen in beeld. Met een hartje, een duim omhoog of naar beneden geeft u uw voorkeur aan. Ook dit neemt Copaan mee in de berekening van de match-percentages.

Copaan-Buurten

Updates Huizenmatches

Copaan stuurt u huizenmatches per mail als u dat wil. U geeft zelf aan vanaf welk matchings-percentage u een huis ontvangt. Het minimum ligt op 50%. Ook kunt u ervoor kiezen realtime een melding te ontvangen zodra een huizenmatch beschikbaar is. Onder het tabje “huizen” ziet u al uw matches bij elkaar. Per huis ziet u in één oogopslag aan welke wensen het huis wel en niet voldoet. Zo loopt u geen enkel huis mis, heeft u meteen plus- en minpunten in beeld.

Copaan-Huizen

Contact

Uw aankoopmakelaar zit er bovenop. Is er een huis dat matcht? Dan nemen we uiteraard contact met u op. Snel schakelen is belangrijk. In Copaan kunt u notities plaatsen bij een huis en kunnen wij u op een huis wijzen. Fijn al die informatie bij elkaar. Ook kunt u een huis “bewaren”. Zo vindt u uw keuzes makkelijk terug.

 

Uw droomhuis vinden met Copaan

Samen op zoek naar uw droomhuis met ondersteuning van Copaan? Neem contact op met onze makelaars bij u in de buurt om kennis te maken en uw woon- en verhuiswensen te bespreken. Vrijblijvend uiteraard. Of probeer Copaan geheel vrijblijvend voor 2 weken.

Nodig ons uit & ga aan de slag met Copaan
Probeer Copaan 2 weken

Vragen over onze aankoopbegeleiding?

Maarten Bos - Makelaar - Foto april 22 - MooijekindVleut

Maarten Bos RM RT

023 - 542 02 44 06 - 51 59 26 08
Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Projectverhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact

Team Haarlemmermeer

Contact

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op