Huis in Heemstede verkopen

Kennisbank Huis in Heemstede verkopen

Uw huis in Heemstede verkopen?

 

U overweegt uw huis te verkopen. Een grote stap, een spannende tijd. Belangrijk dat een lokale makelaar u bijstaat met raad en daad. Ons team in Heemstede heeft grondige kennis van de markt, denkt strategisch met u mee over uw volgende stap en biedt u een helder plan van aanpak voor de verkoop van uw woning.

Alles weten over hoe dat gaat, een huis verkopen? Bekijk onze Makelaars ABC!
En doe vast onze online waardecheck voor een eerste waarde-indicatie!

 

Onze makelaar Eric Liefveld is een echte local: geboren en getogen in Heemstede. Hij is al jaren werkzaam als verkoopmakelaar in zijn woonplaats, kent de markt door en door. Hij begeleidt u intensief bij het nemen van de soms ingewikkelde beslissingen gedurende het verkoopproces.

Wij zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doen we al veertig jaar in Heemstede en omgeving. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar. Uw woonwensen bespreken? Strategisch advies over uw volgende stap? Wij staan voor u klaar! Maak een vrijblijvende afspraak via: 023 – 800 02 00.

 

“Ik ben altijd bezig met mensen en wonen. Mijn specialisatie is de complete kennis van de lokale markt in mijn werkgebied. Dat klopt ook heel erg met de filosofie van ons kantoor. Het gaat bij ons om de persoonlijke klik en om ons lokale netwerk.”

Eric Liefveld (Lees hier meer over Eric)
RM RT / Partner – Makelaar taxateur 

 

Uw huis in Heemstede verkopen

De hoogste prijs, de beste voorwaarden, een gunstige overdrachtsdatum… als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat voor u. Ons team in Heemstede heeft een stevig trackrecord qua verkoop. Dat blijkt ook uit onze beoordelingen op Funda. We bieden u een heldere, beproefde en goed overdachte aanpak en verkoopstrategie. Zo weet u waar u aan toe bent en wat u kunt verwachten in deze spannende tijd. Hoe wij het verkooptraject voor u inrichten? In het kort:

1

Goed-voorbereid
Stap 1: Kennismaken. Met u en uw huis.

Om te beginnen willen we alles over u en uw huis weten. Waarom verkoopt u? Hoe lang heeft u hier gewoond? Wat was uw favoriete plekje om te zitten? Elke woning heeft verhalen: wij luisteren. 

2

Adres-Waarde-Indicatie
Stap 2: Opdrachtbevestiging en strategie

U kiest voor ons. Wij gaan meteen aan de slag. Natuurlijk volgens de afspraken die we gemaakt hebben. We verzamelen alle officiële gegevens en afmetingen van het huis. U heeft altijd een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst. Dat is wel zo prettig voor u.

3

Presentatie
Stap 3: De presentatie van uw woning

Tijd om uw huis bij potentiële kopers aan te bieden. Dat doen we zo fraai mogelijk, want presentatie is alles! Een professionele fotograaf legt uw huis in mooie beelden vast. Om uw huis te verkopen, zetten we verschillende middelen in. Bekijk hier een overzicht.

Bekijk hier ons online bereik voor uw huis

4

Bezichtigingen
Stap 4: Bezichtigingen

En dan volgen bezichtigingen. Nu begint het echt! We begeleiden elke bezichtiging persoonlijk. Elke werkdag van 9.00 tot 21.00 en op zaterdag overdag. Daarin zijn we flexibel. En is er een serieuze geïnteresseerde? Dan zitten wij daar bovenop.

5

Stap 5: De verkoop en verder…

Onderhandelen, overdragen en afsluiten: onze specialiteit! Zodra er een bod gedaan wordt, informeren we u direct. We gaan altijd voor de oplevering die het beste past, qua prijs, maar ook qua voorwaarden. Benieuwd naar wat onze opdrachtgevers vinden? We hebben heel veel positieve beoordelingen op Funda.

Lees hier de uitgebreide stappen die wij samen nemen bij het verkopen van uw huis. Of maak direct een afspraak via: 023 – 800 02 00.

Interested? Neem contact op

Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Heemstede-Aerdenhout

023 - 800 02 00

Over Mooijekind Vleut Makelaars Heemstede

.
Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Heemstede en omstreken. Wij verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars. Wij adviseren u graag en goed over uw volgende stap. Blijft u in Heemstede of verhuist u liever naar bijvoorbeeld naar HaarlemAmsterdam of de Haarlemmermeer? Samen bespreken we uw wensen.

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvend verkoopgesprek. We bereiden ons goed voor, laten u meteen zien hoeveel zoekers er zijn voor uw woning en wat er recent bij u in de buurt is verkocht. Zo heeft u meteen een indruk van wat u straks kunt verwachten. Graag tot ziens!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 800 02 00

Huizen in Heemstede
Foto: Irislaan 6
Woonhuis 129 M2, 5 kamers
Vraagprijs € 729.000,- k.k.
Foto: Lanckhorstlaan 63
Woonhuis 141 M2, 6 kamers
Vraagprijs € 885.000,- k.k.
Foto: Chrysanthemumlaan 2
Woonhuis 204 M2, 7 kamers
Vraagprijs € 985.000,- k.k.
Ons team in Heemstede-Aerdenhout
Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

We vieren 5 jaar kantoor in Haarlemmermeer! Rachèl Kroon, onze partner en makelaar aldaar blikt terug op de markt: van relatief ‘onbekend’ woongebied naar walhalla voor thuiswerkers, trekpleister voor duurzame kopers en expat-hotspot… En op hoe ze zich met haar team van new kid on the block, nu dé makelaar in de omgeving mag noemen. Link in bio! ...

70 6

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op