Woontips: 5x interieur-series op Netflix!

Kennisbank Woontips: 5x interieur-series op Netflix!

Ontvang woonnieuws direct in uw inbox

Woontips: 5x interieur-series op Netflix!

 

Buiten regent het, binnen kan de woonkamer wel een nieuw kleurtje gebruiken: het ultieme moment om interieur-series op Netflix te bingen! We zetten onze lievelings Netflix interieur-series op een rij:

 

Amazing Interiors (2018)

Een eigen Netflix interieur-serie: huizen die er aan de buitenkant doodgewoon uitzien, maar van binnen verrassen. Allerlei stijlen, meestal over de top, altijd tof om te zien. Bekijk de teaser!

 

Tidying Up with Marie Kondo (2019)

Iedereen kent haar inmiddels: Marie Kondo. Opruimen met Marie is meer dan alleen handige opvouw-tips. Het is een way of life. In deze serie volg je Marie terwijl ze diverse huishoudens helpt orde op zaken te stellen, afgewisseld met fijne opruim-tips. Deze serie spraks joy!

 

The World’s Most Extraordinary Homes (2019)

Een fijne BBC-serie (met inmiddels 3 seizoenen) waarin architect Piers Taylor en actrice Caroline Quentinde de wereld overgaan om de meest waanzinnige, onder architectuur ontworpen huizen te bezoeken. De focus ligt op huizen die op bijzondere wijze overgaan in de natuur eromheen. Een huis op een klif, verstopt in een bos, op een bergtop of versmolten met de zee: een goede ver-van-je-bed-show!

 

Tiny House Nation (2019)

Lekker Amerikaans: presentator John Weisbarth en verbouw-expert Zack Giffin reizen de VS rond om gezinnen te helpen een huis te bouwen van niet meer dan 500 square feet, oftewel zo’n 46 m2… Fijne combi van tranentrekkers en opberg-oplossingen voor kleine ruimtes.

 

Abstract: The Art of Design – Ilse Crawford: Interior Design

Sowieso een hele fijne serie, Abstract, maar deze specifieke aflevering mag niet ontbreken in dit rijtje. Kijk mee met het design-proces van de Britse interieur ontwerper Ilse Crawford. Inspirerend!

 

Onze teams
  • Amsterdam

  • Haarlem

  • Haarlemmermeer

  • Heemstede-Aerdenhout

  • Nieuwbouw & Projectverhuur

Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Team Haarlem

Contact

Team Haarlemmermeer

Contact
Mooijekind Vleut - Heemstede - Groepsfoto juni 2023

Team Heemstede-Aerdenhout

Contact

Team Nieuwbouw & Projectverhuur

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op