Makelaar-Nieuw-Vennep-Mooijekind-Vleut

Makelaar in Nieuw-Vennep

Uw makelaar in Nieuw-Vennep

 

U zoekt een makelaar in Nieuw-Vennep. Omdat u uw huis wil verkopen, of juist op zoek bent naar een nieuw thuis. Voor advies over de volgende stap, informatie over nieuwbouw. Voor een vrijblijvende waardebepaling of taxatierapport want misschien is het nu het moment om uw hypotheek over te sluiten, uw overwaarde in te zetten. Misschien bent u nu nog niet zo ver, maar wenst u vrijblijvend advies over de kansen voor u. Onze local-experts in de Haarlemmermeer, Rachèl Kroon, Jerney Harteman en Bas van Amerongen, adviseren u graag!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Dat doen we al 45 jaar als kantoor. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar. Met kantoren in Amsterdam, Haarlem, Haarlemmermeer en Heemstede-Aerdenhout bedienen we de mooiste regio van Nederland. En hebben we een stevig netwerk en groot (online) bereik.

 

Thuis in Nieuw-Vennep

Onze gespecialiseerde nieuwbouw-afdeling wordt door ontwikkelaars vroeg bij trajecten betrokken en begeleidt de verkoop van veel projecten. Ook in Haarlemmermeer en Nieuw-Vennep. Denk aan Wickevoort, Westerdreefkwartier, Habanera en Kroonzicht…

We kennen Nieuw-Vennep dus goed; we hebben er regelmatig huizen in de verkoop en onze binnendienst collega Jamie Bakker woont er zelf. Alles in de buurt en alle ruimte voor kinderen om te ontdekken, spelen en groeien… Heerlijk wonen! Die ruimte en geborgenheid wordt steeds schaarser en wordt steeds meer op waarde geschat.

 

Huis verkopen in Nieuw-Vennep

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Prettig om te weten waar u aan toe bent. Ook fijn: u heeft een vaste makelaar, een vast aanspreekpunt op de binnendienst. We komen graag bij u thuis om u en uw huis te leren kennen, voor een persoonlijke vrijblijvende waardebepaling en advies over uw kansen.

Nodigt u ons uit? Stuur een e-mail of vraag via dit formulier eenvoudig een waardebepaling door een van onze specialisten aan!


Huis kopen in Nieuw-Vennep

Verhuizen naar of binnen Nieuw-Vennep? Laat u zich goed adviseren door een lokale specialist. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Onze makelaars Rachèl Kroon en Jerney Harteman van ons kantoor in Hoofddorp komen zelf uit de buurt, kennen de regio op hun duimpje en kunnen zo goed anticiperen op de bewegingen in de markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of stuur ons team een e-mail en maak een afspraak voor het bespreken van uw woonwensen.

 


 

Teamfoto's Hoofddorp

Kennismaken? Bel of mail:

Haarlemmermeer

023 - 303 34 84 Mail Haarlemmermeer
Huizen in Nieuw-Vennep
Foto: Westerkwartier 129
NIEUW-VENNEP
Westerkwartier 129
Appartement 70 M2, 3 kamers
Vraagprijs € 360.000,- k.k.
Foto: Remmersteinpark 34
NIEUW-VENNEP
Remmersteinpark 34
Woonhuis 113 M2, 4 kamers
Vraagprijs € 450.000,- k.k.
Nieuwbouwprojecten
Foto: De Brecht
Nieuw-Vennep
De Brecht
130 - 145 m2
€ 554.900 - € 665.000 v.o.n.
Foto: Missiehuis Park
Driehuis NH
Missiehuis Park
71 - 236 m2
€ 480.000 - € 1.300.000 v.o.n.
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Nu op onze site: Crocussenlaan 21 in Bennebroek! Kijk voor meer even op onze site. ...

1 0

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op