Makelaar-in-Ouderkerk-aan-de-Amstel

Makelaar Ouderkerk aan de Amstel

Uw makelaar in Ouderkerk aan de Amstel

 

U zoekt een makelaar in Ouderkerk aan de Amstel. Wellicht overweegt u uw woning te verkopen, of wilt u juist die kant op verhuizen. Onze makelaar Isabelle Band, thuis in Ouderkerk aan de Amstel, adviseert u graag!

 

Verkopen in Ouderkerk aan de Amstel

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak, een heldere strategie. Prettig om te weten waar u aan toe bent.

Ook fijn: u heeft uw eigen vaste makelaar, Isabelle Band, en een vast aanspreekpunt op de binnendienst. Isabelle kent het dorp goed, kent de lokale markt en kan zo goed de marktwaarde van uw woning bepalen en een verkoopstrategie formuleren. Uw huis verkopen? Lees hier meer over verkopen in 5 stappen. Of maak direct een afspraak met Isabelle via 020 – 800 23 83. Alvast een indicatie op de waarde van uw huis? Doe onze gratis online waardecheck!

 

Huis kopen in Ouderkerk aan de Amstel

U overweegt een huis te kopen. Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een lokale makelaar. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Isabelle Band van ons kantoor in Amsterdam, woont zelf al jaren met veel plezier in Ouderkerk aan de Amstel. Ze kent het dorp op haar duimpje en kan zo goed anticiperen op de bewegingen van de lokale markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of maak direct een afspraak om uw woonwensen te bespreken door Isabelle een e-mail te sturen.

 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
020 – 800 23 83

 

Over Mooijekind Vleut Makelaars Amsterdam

We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doet ons kantoor al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in de metropoolregio Amsterdam. Ons kantoor in Amsterdam heeft een stevig netwerk binnen en rond Amsterdam en krijgt mooie waarderingen van opdrachtgevers op Funda. Bekijk onze Funda-reviews hier!

Onze specialisten verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

Bel voor een kennismakingsgesprek met Isabelle Band en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Binnen Ouderkerk aan de Amstel, of misschien toch daarbuiten? We bespreken uw woonwensen graag. Vrijblijvend natuurlijk. Bel ons op: 020 – 800 23 83. Graag tot ziens!

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

Mooijekind-Vleut-Isabelle-Band-Makelaar-Amsterdam

Toe aan een volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust:

Isabelle Band RM RT

020 - 800 23 83 06 - 12 61 04 90 Mail Isabelle Band RM RT

VACATURE - BINNENDIENST HAARLEM | Word jij onze nieuwe ster op de binnendienst in hartje Haarlem? We zoeken iemand die zelfstandig aan de slag gaat en de allerbeste service verleent. Iemand die digitale dossiers de baas is en nieuwe opdrachtgevers zó voor zich wint. Afwisselende, uitdagende baan, waarin je mensen helpt bij belangrijke stappen in hun leven: eerste gezinshuis, nalatenschap, scheiding, groeiend gezin… Mooi! Check de vacature via link in bio en solliciteer. ...

26 0
Ons team in Amsterdam
Amsterdam MVK

Team Amsterdam

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op