Makelaar-in-Overveen

Makelaar Overveen

Uw huis is goud waard!

Uw makelaar in Overveen

 

U zoekt een makelaar in Overveen. Omdat u wilt verhuizen naar bos, duinen en strand. Of wellicht wilt u juist verkopen of vrijblijvend advies over uw kansen op de woningmarkt. Laat u goed adviseren door een stevige makelaar met kennis van de lokale markt. Bas van Amerongen, partner van ons kantoor, is onze specialist met de meeste kennis van zaken rond wonen in Overveen. Maak vrijblijvend een afspraak voor het bespreken van uw woonwensen: 023 – 542 02 44. Of stuur Bas rechtstreeks een e-mail.

 

Huis kopen in Overveen

Verhuizen naar Overveen: spannend! Belangrijk dat u zich bij het kopen van een huis goed laat adviseren door een makelaar met aankoop als expertise. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. We hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over het kopen van een huis. 

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Huis verkopen in Overveen

Als verkoopmakelaar gaan wij voor het beste resultaat. Soms is dat de hoogste verkoopprijs, soms de meest gunstige voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Ontzorgen u gedurende het gehele proces. Een vaste verkoopmakelaar en een vast aanspreekpunt bij de binnendienst: prettig voor u. Uw huis verkopen? Lees hier meer over onze aanpak voor het verkopen van uw huis. En doe hier vast onze gratis online waardecheck!

Bas van Amerongen kent de markt in Overveen als geen ander. Zijn expertise vertaalt hij in een helder plan van aanpak, een duidelijke verkoopstrategie en een soepel verkoopproces voor u!

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

De ideale match tussen huis, mens en wens

Bel voor een kennismakingsgesprek met een van onze makelaars en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Misschien nog even wachten? Eerst nog wat verbouwen? En waar naartoe? Samen bespreken we uw wensen. Graag tot ziens!

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 542 02 44

 

Bas van Amerongen MooijekindVleut Haarlem

Bezig met de volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust met ons team in:

Bas van Amerongen RM

023 - 542 02 44 06 - 53 53 98 89 Mail Bas van Amerongen RM
Huizen in Overveen
Nieuwbouwprojecten
Foto: Vijverpark Fase 9
Haarlem
Vijverpark Fase 9
124 - 220 m2
€ 635.000 - € 1.100.000 v.o.n.
Foto: Gonnet 24
Haarlem
Gonnet 24
38 - 248 m2
€ 262.000 - € 1.700.000 v.o.n.
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.
Ons team in Haarlem

Team Haarlem

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op