Makelaar-in-Vijfhuizen

Makelaar Vijfhuizen

Uw huis is goud waard!

Uw makelaar in Vijfhuizen

 

U zoekt een makelaar in Vijfhuizen. Wellicht overweegt u een volgende stap: eerst kopen of eerst verkopen? Of wellicht bent u zich nog aan het oriënteren op de markt, de kansen voor u. Onze local-expert in Vijfhuizen, Rachèl Kroon, adviseert u graag vanuit ons kantoor in de Haarlemmermeer!

 

Huis kopen in Vijfhuizen

U overweegt naar Vijfhuizen te verhuizen. Een nieuw huis te kopen. Spannend! Belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een lokale makelaar. Want bij het kopen van een huis komt meer kijken dan scrollen op Funda. Wij hebben een sterk netwerk, stevige kennis van de markt en zijn scherpe onderhandelaars. Zo zien wij uw droomwoning als eerste, weten wij precies wat de marktwaarde is en zijn we er als eerste bij om een goede deal te sluiten.

Uw droomhuis sneller vinden? Lees meer over ons slimme Match Systeem Copaan!

 

Rachèl Kroon van ons kantoor in Hoofddorp is thuis in de regio en kan zo goed anticiperen op de bewegingen van de lokale markt. Benieuwd naar hoe wij u begeleiden bij het aankopen van een woning? Lees hier meer over kopen in 5 stappen. Of stuur Rachèl rechtstreeks een e-mail voor het bespreken van uw woonwensen.

 

Verkopen in Vijfhuizen

Als verkoopmakelaar gaan we voor het beste resultaat. Dat kan de hoogste prijs zijn, of de beste voorwaarden voor u. We bieden u een duidelijke, beproefde en goed overdachte aanpak. Prettig om te weten waar u aan toe bent. Ook fijn: u heeft een vaste makelaar, een vast aanspreekpunt op de binnendienst. Uw huis verkopen? Lees hier meer over verkopen in 5 stappen. Of maak direct een afspraak met Rachèl door haar een e-mail te sturen. 

 

Maak vrijblijvend een afspraak om uw verhuiswensen te bespreken:
023 – 303 34 84

En doe vast onze gratis online waardecheck voor een eerste indicatie van de waarde van uw woning!

 

Over Mooijekind Vleut Makelaars Haarlemmermeer

Mooijekind Vleut Makelaars is al jaren een vertrouwde naam in Haarlem en omstreken. We kennen de obstakels in iedere fase van het aankoop- en verkoopproces en begeleiden de soms ingewikkelde beslissingen intensief. Zorgen voor een zorgeloos traject. Dat doet ons kantoor al veertig jaar. Dat is een hoop mensenkennis, veel markt-inzicht en heel veel huizenoverdrachten bij elkaar.

Onze specialisten verzorgen alle diensten rond verkoop, aankoop, (ver)huur en taxatie van woningen en bedrijfsonroerend goed. Ook als het gaat om nieuwbouwprojecten zijn wij dé regionale makelaar.

In 2018 maakten wij de stap naar de Haarlemmermeer met een nieuw kantoor in Hoofddorp. Ons team in Hoofddorp is zeker niet nieuw: onze makelaars Jerney Harteman en Rachèl Kroon zijn thuis in de regio en hebben grondige kennis van de lokale markt.

 

Van taxaties tot energielabels en (ver)koop: we vertellen er alles over in onze Makelaars ABC!

 

Vrijblijvend advies

Bel voor een kennismakingsgesprek met Rachèl Kroon en laat u goed adviseren over uw volgende stap. Eerst kopen? Eerst verkopen? Binnen Vijfhuizen blijven of juist het dorp uit? Samen bespreken we uw wensen. Bel ons op: 023 – 303 34 84. Graag tot ziens!

Mooijekind-Vleut-Rachel-Kroon-Makelaar-Hoofddorp

Overweegt u een volgende stap? Wij denken graag mee. Bel gerust:

Rachèl Kroon

023 - 303 34 84 06 - 51 62 14 83 Mail Rachèl Kroon
Nieuwbouwprojecten
Foto: De Brecht
Nieuw-Vennep
De Brecht
130 - 145 m2
€ 554.900 - € 665.000 v.o.n.
Foto: Missiehuis Park
Driehuis NH
Missiehuis Park
71 - 236 m2
€ 480.000 - € 1.300.000 v.o.n.
Foto: Harlem Alley
Haarlem
Harlem Alley
101 - 157 m2
€ 490.000 - € 630.000 v.o.n.

Nu op onze site: Borskilaan 3 in Bloemendaal! Kijk voor meer even op onze site. ...

3 0

Nu in verkoop: Kamperlaan 70 in Haarlem! Check onze site voor meer informatie. ...

2 1

Nu online: Bekslaan 13 in Vogelenzang. Kijk op onze site voor meer info! ...

17 0
Ons team in Haarlemmermeer
Teamfoto's Hoofddorp

Team Haarlemmermeer

Contact

Stuur een e-mail

Bezichtiging plannen? Vraag stellen? Stuur een mail en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

U kunt ook direct mailen op