De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 262.221,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype C Bouwnummers: A3c, A8c, A13c, A17c, C45c, , C50c, C55c, C59c, C63c, D66c, D71c, D76c, D80c Het gaat hier om comfortabele appartementen welke zijn gesitueerd op alle woonlagen van woongebouw C. In de gebouwen A en D zijn deze appartementen gelegen op de begane grond, eerste, tweede en derde...

Volledige beschrijving

Woningtype C

Bouwnummers: A3c, A8c, A13c, A17c, C45c, , C50c, C55c, C59c, C63c, D66c, D71c, D76c, D80c

Het gaat hier om comfortabele appartementen welke zijn gesitueerd op alle woonlagen van woongebouw C. In de gebouwen A en D zijn deze appartementen gelegen op de begane grond, eerste, tweede en derde verdieping. Het woonoppervlak bedraagt 71 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met een aangrenzende buitenruimte. Het appartement komt 13 keer voor verdeeld over woongebouw A, C en D.

In de beelden die worden getoond, betreft het een voorbeeld. Echter appartement type c komt 13x voor verdeeld over de woongebouwen A, C en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. Lees hier alles over erfpacht en canonbetalingen en bekijk de kavels, prijzen en beschikbaarheid van de woningen.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken

– Comfortabele woonkamer
– Praktische keuken met ruimte voor eettafel
– Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenberging

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
191 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
71 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
17 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp