De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 270.097,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype D Bouwnummers: A4d, A9d, A14d, C46d, C51d, C56d, C60d, D67d, D72d, D77d Het gaat hier om een comfortabel appartement met een woningoppervlakte van 69 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met een aangrenzend balkon. Het appartement komt 10 keer voor in woongebouw A en D...

Volledige beschrijving

Woningtype D

Bouwnummers: A4d, A9d, A14d, C46d, C51d, C56d, C60d, D67d, D72d, D77d

Het gaat hier om een comfortabel appartement met een woningoppervlakte van 69 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met een aangrenzend balkon. Het appartement komt 10 keer voor in woongebouw A en D op de eerste t/m de derde verdieping. In woongebouw C is dit appartement op de eerste t/m de vierde verdieping terug te vinden.
In de beelden die worden getoond, betreft het een voorbeeld. Echter appartement type d komt 10x voor verdeeld over de woongebouwen A, C en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. Lees hier alles over erfpacht en canonbetalingen en bekijk de kavels, prijzen en beschikbaarheid van de woningen.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken
– Lichte woonkamer
– Praktische keuken met ruimte voor eettafel
– Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Eigen berging op de begane grond

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
186 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
69 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp