De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 226.780,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype E Bouwnummers: A5e, A10e, C47e, C52e, D68e, D73e Het gaat hier om een comfortabel hoekappartement met een woningoppervlakte van 61 m2. Het appartement heeft 1 slaapkamer en een knusse living met een aangrenzend balkon. Het appartement komt 6 keer voor, verdeeld over de woongebouwen A, C en D. De...

Volledige beschrijving

Woningtype E

Bouwnummers: A5e, A10e, C47e, C52e, D68e, D73e

Het gaat hier om een comfortabel hoekappartement met een woningoppervlakte van 61 m2. Het appartement heeft 1 slaapkamer en een knusse living met een aangrenzend balkon. Het appartement komt 6 keer voor, verdeeld over de woongebouwen A, C en D. De appartementen zijn gelegen op de eerste of tweede verdieping van ieder woongebouw.

In de getoonde beelden, betreft het een voorbeeld. Echter appartement type E komt 6x voor verdeeld over de woongebouwen A, C en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. Lees hier alles over erfpacht en canonbetalingen en bekijk de kavels, prijzen en beschikbaarheid van de woningen.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken
– Gezellige woonkamer
– Compacte keuken
– Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenberging

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
164 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
61 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp