De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 238.595,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype F Bouwnummers: A6f, A11f, C48f, C53f Het gaat hier om een comfortabel appartement op de 1ste en 2de verdieping met een woningoppervlakte van 58 m2. Daarnaast beschikt dit type appartement over een extra separate berging op de begane grond. Het appartement heeft 1 slaapkamer en een living grenzend aan...

Volledige beschrijving

Woningtype F

Bouwnummers: A6f, A11f, C48f, C53f

Het gaat hier om een comfortabel appartement op de 1ste en 2de verdieping met een woningoppervlakte van 58 m2. Daarnaast beschikt dit type appartement over een extra separate berging op de begane grond. Het appartement heeft 1 slaapkamer en een living grenzend aan het balkon. Het appartement komt 6 keer voor in woongebouw A, C en D. In de getoonde beelden die bij het doorklikken worden getoond, betreft het een voorbeeld plattegrond. Echter appartement type F komt 6x voor verdeeld over de woongebouwen A, C en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. D69f, D74f

Kenmerken
– lichte woonkamer met royale slaapkamer
– praktische keuken met ruimte voor eettafel
– badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– inpandige berging en extra berging op de begane grond

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
153 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
57 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
3 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
2
Aantal slaapkamers
1

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp