De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 305.538,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype G Bouwnummers: A15g, C57g, C61g, D78g Het gaat hier om een zeer royaal hoekappartement met een woningoppervlakte van 93 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met aangrenzend het balkon. Het appartement komt 4 keer voor, waarvan in woongebouw A en D op de derde verdieping...

Volledige beschrijving

Woningtype G

Bouwnummers: A15g, C57g, C61g, D78g

Het gaat hier om een zeer royaal hoekappartement met een woningoppervlakte van 93 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een royale living met aangrenzend het balkon. Het appartement komt 4 keer voor, waarvan in woongebouw A en D op de derde verdieping en in woongebouw C op de derde en vierde verdieping. In de beelden die bij het doorklikken worden getoond, betreft het een voorbeeld plattegrond. Echter appartement type g komt 4x voor verdeeld over de woongebouwen A, C en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen, de buitenruimte en de raamindeling.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling. Lees hier alles over erfpacht en canonbetalingen en bekijk de kavels, prijzen en beschikbaarheid van de woningen.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken
– Royale en lichte woonkamer
– Praktische ruime keuken met ruimte voor eettafel
– Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Eigen berging op de begane grond

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren je en /of je makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
251 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
93 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
9 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
3
Aantal slaapkamers
2

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp