De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 481.956,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype I Bouwnummers: A18i, D81i De penthouses zijn gelegen op de vierde verdieping van woongebouw A en D. Het gaat om een comfortabel appartement met een woningoppervlakte van 131 m2. Het appartement heeft in de basis 2 slaapkamers en een separate study welke ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De...

Volledige beschrijving

Woningtype I

Bouwnummers: A18i, D81i

De penthouses zijn gelegen op de vierde verdieping van woongebouw A en D. Het gaat om een comfortabel appartement met een woningoppervlakte van 131 m2. Het appartement heeft in de basis 2 slaapkamers en een separate study welke ook als slaapkamer gebruikt kan worden. De woonkamer heeft door zijn karakteristieke vorm extra hoogte waardoor dit appartement zeer ruimtelijk wordt ervaren. Via een schuifpui is het grote buitenterras te bereiken met een oppervlak van 28m2. Het appartement komt 2 keer voor in woongebouw A en D. In de beelden die worden getoond, betreft het een voorbeeld. Echter appartement type i komt 2x voor verdeeld over de woongebouwen A en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen en de buitenruimte.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken
– Woonkamer met royale study
– Praktische keuken met ruimte voor eettafel
– Badkamer met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Inpandige berging op de begane grond

De op de website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
353 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
131 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
5 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
29 m2
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp