De Bongerd

1036 LZ, Amsterdam

Vraagprijs € 496.920,- v.o.n.

Alle media

  • Foto’s
Terug

Beschrijving

Woningtype J Bouwnummers: A19j, D82j Het gaat hier om een royaal penthouse op de vierde verdieping van woongebouw A en D, met een woonoppervlakte van 137 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een study welke te gebruiken is als extra slaapkamer. Daarnaast kenmerkt dit appartement zich door de beschikbaarheid...

Volledige beschrijving

Woningtype J

Bouwnummers: A19j, D82j

Het gaat hier om een royaal penthouse op de vierde verdieping van woongebouw A en D, met een woonoppervlakte van 137 m2. Het appartement heeft 2 slaapkamers en een study welke te gebruiken is als extra slaapkamer. Daarnaast kenmerkt dit appartement zich door de beschikbaarheid twee badkamers. De woonkamer heeft extra hoogte, oogt daardoor ruimtelijk en grenst aan een terras van 32 m2. Dit penthouse komt in totaal 2x voor. In de beelden die bij het doorklikken worden getoond, betreft het een voorbeeld plattegrond. Echter appartement type J komt 2x voor verdeeld over de woongebouwen A en D. Tussen de bouwnummers zitten verschillen in de oriëntatie van de appartementen en de buitenruimte.

* De genoemde v.o.n.-prijs is o.b.v. canonbetaling.
* Een huis waarin u zich helemaal thuis zult voelen, dat is wat u wilt. Laat u verrassen en inspireren met de vele mogelijkheden die worden geboden in de diverse woonsferen.

Kenmerken
– Lichte en royale woonkamer
– Praktische keuken met ruimte voor eettafel
– 2 badkamers met douche, wastafel, thermostatische mengkranen
– Inpandige berging en gemeenschappelijke fietsenberging

De op deze website getoonde vrijblijvende informatie is door ons (met zorg) samengesteld op basis van gegevens van de verkoper (en/of derden). Wij staan niet in voor de juistheid of volledigheid daarvan. Wij adviseren u en/of uw makelaar om contact met ons op te nemen bij interesse in een van onze woningen.

Kenmerken

Inhoud
369 m3
Gebruiksoppervlakte woonfunctie
137 m2
Gebruiksoppervlakte overige functies
4 m2
Buitenruimtes gebouwgebonden of vrijstaand
32 m2
Soort
portiekflat
Aantal woonlagen
1
Aantal verdiepingen
1
Aantal kamers
4
Aantal slaapkamers
3

Installatie

Geïnteresseerd? Neem contact op

Yolande Kok

Deel via WhatsApp